Megjelentek a szabadulós társasjátékok!

Manapság a szabadulós társasjátékok fénykorukat élik, hiszen ez egy teljesen új szórakozási lehetőség a felnőtteknek. A szabadulós játékok megannyi felejthetetlen élményt okozhatnak a játékosoknak. Érdemes akár külön egy játékkal egybekötött bulit is szervezni, hiszen biztosak lehetünk abban, hogy barátaink és ismerőseink is kellemesen kikapcsolódnak majd a játék során.

[wp_ad_camp_1]

Milyen szabaduló játékok közül választhatunk?

Egyre újabb és újabb fajta társasjátékok jelennek meg ami tökéletes szórakozást nyújtanak a téli estékre. Itt egy lista a legjobbakról! Az Exit játékot egyszer lehet csak játszani, hiszen a játék részeket össze kell hajtogatni és rájuk kell írni a megfejtéseket. A játék a Királyok Völgyében játszódik, ott is Tutanhamon sírkamrájában. A piramisba lépve a többiektől egyszer csak elzárva találjátok magatokat egy sírkamrában. Csak egy módon lehet kiszabadulni a sírkamrából, mégpedig úgy, ha minden egyes feladványt sikeresen megfejtetek. Igyekezni kell a helyes megoldások megtalálásában, hiszen ez az egy módja van a szabadulásnak. Az ajtó csak akkor fog kinyílni, ha megszerzitek a helyes kódot hozzá.

Társasjáték

Társasjáték

A felnőttek számára több játékot is kínálnak az üzletek

A Dixit játék a TOP 50 játék között is helyet kapott, talán nem véletlenül. Az alapjátékot számtalan kiegészítővel lehet bővíteni, így hétről hétre egyre nagyobb élményben lehet részünk. Az asszociációs játékban a fantáziánkat bátran engedjük el, hiszen ezen fog múlni, hogy sikerül-e győztesként kikerülni a játékból. Akik a kártyás játékokat szeretik, azoknak ajánljuk a Dobble társasjátékot. Az 55 kártyából álló játékban a kártyákon összesen 8 szimbólumot fogunk találni. A Dobble ezen felül összesen 5 minijátékkal ajándékozza meg a vásárlókat. A kártyapárokat kell megtalálni az összes játék során. Ez egy különleges lehetőség arra, hogy végre a barátainkkal kellemesen kikapcsolódjunk, így érdemes minél hamarabb beszerezni egy Dobble játék garnitúrát. A Catan telepesei már évek óta elérhető a boltok polcain, mégis a mai napig töretlen népszerűségnek örvend. A szigeteken településeket és utcákat kell felépíteni és a településekből városokat kell fejleszteni. Ha mindenki készen áll a játékra, akkor már indulhat is a móka.