Megújult az Antik Porta online régiségpiac

Számos újdonsággal frissült az eddig eladó régiségekre specializálódott Antik Porta online régiségpiac. A továbblépést jelzi, hogy mostantól mint „múltidéző portál” folytatja sikereit. Az oldalon eddig kizárólag 1990 előtt készült eladó régiségek hirdetésére volt lehetőség.

[wp_ad_camp_1]

Ez a lehetőség mostantól kibővült számos más opcióval, mint például a régiségek iránti kereslet hirdetések feltöltése, de gondoltak a bérbe adó veterán jármű és régi kastély , kúria tulajdonosokra is a „Bérelhető” kategória létrehozásával. Aki pedig bizonytalan a feltöltött portéka értékében egyszerűen csak be kell állítania az „ajánlatokat várok” opciót és figyelni a beérkező ajánlatokat.

A régiség vásárlások, eladások pedig értékelhetők lesznek a jövőben, így a leendő adás-vétel résztvevői egy kis támpontot kaphatnak milyen eladóval vagy vevővel állnak majd szemben.
További és talán egyedüli az apróhirdető oldalak közt, hogy a főoldalon mostantól véletlenszerűen kerülnek megjelenítésre a korábbi régiség hirdetések, így nem csak a legfrissebb hirdetéseket böngészik át az oldalra tévedt látogatók. Persze az időrendiség is megmaradt egy Legfrissebb hirdetések oldalon, így aki az újdonságokat keresi ott biztosan megtalálja a legfrissebb régiségek hirdetéseit.

Érdemes az oldalt használni a jövőben, mivel 2017 márciustól teljesen ingyenessé tette az üzemeltető és az eladások után sem számít semmilyen jutalékot fel. Aki pedig csak informálódni szeretne, azok számára a fejlesztők egy új Blog Magazint építettek a portálba, ami rendszeresen érdekes beszámolókkal és hírekkel jelentkezik múzeumokról, kirándulás ötletekről, történelmet, régiséget, művészetet érintő témákról. A fejlesztés persze a jövőben sem áll meg, az Antik Porta tulajdonosai már dolgoznak egy következő, ősszel várható újdonságon is.

Forrás: Antik Porta online régiségpiac