Melani beszámolója hajós pályafutásáról a kezdetektől

Melani története 2012 májusában kezdődött, amikor egyetemi tanulmányainak végeztével választás elé került: vagy munkát vállal itthon, mindezt kevesebb pénzért, vagy a jobb megélhetést választja, és külföldön próbál szerencsét. Ő az utóbbit választotta, és egyáltalán nem döntött rosszul ezzel.

[wp_ad_camp_1]

Melani beszámoló hajós recepciós pályafutásáról egyértelműen bizonyítja, hogy jól döntött annak idején, amikor hajós munkát vállalt. Bár az elején kisebb nehézséget jelentett, hogy nem beszélte megfelelően a német nyelvet, de később már ezt is kiküszöbölte, valamint az is hátrányt jelentett, hogy még nem rendelkezett hajós múlttal. Még az állásinterjú délutánján vissza is hívták, hogy bár német tudása nincs, francia tolmácsra és recepciósra szükség mutatkozik egy német hajón.

Az idő múlásával egyre inkább vonzotta ez az életforma, és úgy döntött, hogy a továbbiakban is folytatni szeretné – derül ki Melani beszámoló hajós recepciós pályafutásáról. A folytatáshoz viszont egyértelmű volt, hogy a német nyelv tanulásába is bele kell vágnia. Mire ismét francia tolmácsnak hívták, már németül értett. A telet aztán tanulásra fordítva gyarapította német nyelvtudását, hogy aztán teljes szezonra visszamehessen dolgozni. Bár egyáltalán nem könnyű, de a motiváció az a tényező, mely végig segítette őt – árulja el Melani beszámolója hajós recepciós pályafutásáról c. írása.

Ám nem volt könnyű a következő időszaka sem, hiszen honvágya kezdett lenni. Ezt felismerve jelezte a cég felé, hogy szívesebben hajózna a Dunán. Végül sikerült is, így a nehézségek után jól jött egy kis pihenés. Korántsem titok, hogy az a személy, aki hajón dolgozik, az egyúttal egy másik, teljesen új életformát is választ – tudjuk meg Melani beszámoló hajós recepciós pályafutásáról. Ha szeretnél többet is megtudni a hajós munkákról és Melani beszámolóiról, keresd fel a www.crew.hu-t!