Mi segítünk megtalálni a tökéletes albérletet!

Ha egy olyan lakást keresel, ahol egyedül is kényelmesen megvagy, de ahol akár pároddal ketten is tökéletesen elfértek, ahol adott minden szükséges bútor és ami a főváros egy szebb részén található, akkor neked is internetes portálunkon a helyed, ahol számos nagyszerű lakás között tudsz válogatni, ahol kedvedre tudsz nézelődni.

[wp_ad_camp_1]

A számos nagyszerű ingatlan között, külön ajánljuk figyelmedbe a Tátra utcában található egy szobás lakást, mely egy újszerű társasházban található, kifejezetten közel a Tátra téri piactól. A lakás nagy előnye, hogy professzionálisan van szigetelve, illetve a fűtés konvektor gázfűtéssel működik, mely végeredménye a hihetetlenül olcsó rezsi. A nagyszerű adottságoknak köszönhetően, így egy olyan lakásra tehetsz szert, mely jó helyen található, mely kedvező áron bérelhető és melynek még a rezsije is igazán irigylésre méltó.

Kiadó ingatlan

Kiadó ingatlan

A Tátra utcai lakás egy rendkívül fiatalos, vidám színekben pompázó otthont kínál a bérlő számára, mindenféle modern berendezéssel és bútorral, ami csak szükséges lehet a mai ember számára. A szoba igazán megnyerő, hiszen amellett, hogy biztosítja az olyan alap bútorokat, mint a két személyes francia ágy, a szekrénysor és a dohányzó asztal, még olyan plusz dolgokat is kínál, mint a klíma ami által mindig adott az optimális hőmérséklet, vagy mint a sólámpa, ami pedig igazi meghittséget csempész a falak közé.

Fedezd fel magadnak időben a legjobb albérletet és csapj le a Tátra utcában, a főváros XX. kerületében található nagyszerű lakásra, mely minden elvárásodat felülmúlja, mely az idei év folyamán esett át egy teljes felújításon, amibe akár már ma is nyugodtan be tudsz költözni! Válogass kedvedre az ingatlanok között honlapunkon és szerezz albérletet könnyedén, mi ebben leszünk segítségedre!

Itt tekintheted meg XX. kerületi kiadó lakásunkat!