Miben rejlik egy jó masszázságy titka

A 21. század stresszes és rohanó mindennapjaiban nagyon jól tud esni egy lazító masszázs. Ugyanis testi és lelki felüdülését is nyerhetünk általa. Ám a legtöbb esetben még az is nehezünkre esik egy hosszú mindennap után, hogy vegyük a fáradságot, hogy elmenjünk egy masszázsszalonba.

[wp_ad_camp_1]

Az ilyen esetben jelentenek jó megoldást egy masszőr számára a hordozható masszázságyak. Ma már a kínálat e téren is igen bőségesnek nevezhető, így mindenki az igényeihez mérten és a pénztárcájához igazítva válogathat belőlük. Ám annak, aki még kezdő e téren érdemes megemlíteni, hogy megkülönböztethetünk 2 és 3 zónás masszázságyakat is, melyeknek a fekvőfelülete teljesen megegyezik. A különbség csak a vázban és a lábakban vélhető fel. Többek között megtalálhatjuk a fa és fém konstrukciós ágyakat is, melyek nagyban eltérhetnek a súlyukat illetően. Így ha egy hordozható és összecsukható ágyat keresünk, akkor ezt mindenképp érdemes szem előtt tartani. Mindkettő szerkezet kifejezetten stabilnak és masszívnak nevezhető, hiszen komoly alátámasztást biztosítanak.

Masszázságy

Masszázságy

A fa konstrukciós ágyak a természet kedvelőinek, és a faimádóknak ajánlott inkább. De itt mindenképp fontos felhívnia figyelmet arra, hogy a magas hőingadozás által megvetemedhet a fából készült váz. Az alumíniumból készült ágyak között fellelhetünk extra könnyű vázas ágyakat, melyek kimondottan hordozásra fejlesztettek ki. Ezeknek a súlya mindössze 12-13 kg között van, de a terhelhetősége eléri a 250 kg-ot is. Illetve ezek a hordozható ágyak is ugyanolyan magas kidolgozásúak, és felszereltségűek, mint a többi típus. Az átlagos méret 70 cm széles és 192 cm hosszú. Ez természetesen növelhető az extra kartámasszal 95 cm szélesre és plusz fejtámasszal 225 cm hosszúra.