Szájsebészeti beavatkozások – Fogorvos Győr

Egy nagyobb szájsebészeti beavatkozás során a szájüreg nyitható, ami megnyílik és kommunikál a szájüreg és a száj között. A szájüreg lezárásának szükségességét röntgenkép alapján kell előre jelezni, valamint a szájsebészeti beavatkozást követő gyors vizsgálatot igényel. Ha a szájüreg nyitva van, szakembereink egy „fedőlapot” hoznak létre a gumiból, amely lezárja a lyukat, és elválasztja a szájüreget és a szájat.

[wp_ad_camp_1]

Fogorvos Győr környékén elérhető a dentys.hu weboldalon méghozzá igen kedvezményes áron ezért nézzen be hozzánk bátran és győződjön meg szolgáltatásaink minőségéről. A szájüreg zárása lényegében fontos, mert ha lyuk marad, az élelmiszer eljuthat az orrüregbe, és ott gyulladást okoz. Ne tegye ki magát semmilyen felesleges kockázatnak, válassza a dentys fogászati ​​irodát! Ha bármilyen problémája van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba! Szakembereink a fogak egészségéért dolgoznak! Az elveszett fogak helyettesítés is egy nagyon fontos feladat, amit szintén szívesen vállal fogászati irodánk.

Fogorvos Győr

Fogorvos Győr

Miért fontos az elveszett fogunk helyettesítése? Az esztétikai hiba mellett a fogak hiánya súlyos egészségügyi problémákat is okozhat, gyengítheti az ép fogakat és degeneratív változásokat okozhat az állkapocsban. Nem számít, hogy az ok baleset vagy betegség, ne várjon az elveszett fogakkal, jöjjön el hozzánk és mi segítünk. A fogak hiányának kiküszöbölése érdekében a fogbeültetés tartós és biztonságos megoldást nyújt. Bővebb leírásért és további információkért keresse fel bátran a dentys.hu weboldalt ahol mindent megtudhat szolgáltatásainkról és az árakat is megtekintheti. Amennyiben esetleg kérdések merülnének fel a fogászati beavatkozásokkal vagy az árakkal kapcsolatban mindenképpen vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@dentys.hu e-mail címre írva.