Liebherr fagyasztószekrény

Miért éri meg Liebherr fagyasztószekrényt vásárolni?

A Liebherr fagyasztószekrények egytől-egyig magas minőséget képviselnek, ezért, ha ezen készülékek közül választ, akkor biztos lehet benne, hogy jó döntést hoz. A rengeteg előny és technikai tudás kiemeli ezeket a készülékeket a hagyományos fagyasztók közül.

Liebherr fagyasztószekrény nagy népszerűségnek örvend azok közt, akik ragaszkodnak a kiváló minőséghez és a technikai fejlettséghez. A márka fagyasztóit leginkább a nagy kapacitás és a praktikus belső kialakítás jellemzi. A minőségi anyagoknak köszönhetően ezek a készülékek valóban hosszú élettartammal rendelkeznek, illetve nem egyhamar mennek tönkre. Az álló kialakítás azt a célt szolgálja, hogy ne kelljen hajoldozni, valamint ne kelljen mindent egybe zsúfolni. A húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket és egyéb élelmiszereket mind külön rekeszbe lehet pakolni, mely rendkívül praktikus. A fagyasztók SuperSafe kialakítással rendelkeznek, melynek köszönhetően extra magasak a tárolóegységek. Így könnyedén ki lehet őket emelni, ha épp arra van szükség. Minden rekesz zárt kialakítással rendelkezik, ezért a fagyasztó ajtó kinyitásakor nem áramlik ki a hideg levegő.

A VarioSpace kialakítás miatt a fagyasztó fiókok közé üvegpolcok lettek beintegrálva, így extratárolóhely áll rendelkezésre. Az egyik legfontosabb technológia viszont kétségkívül a SuperFrost funkció, melynek köszönhetően energiatakarékosan és nagyon gyorsan lehet lehűteni az élelmiszereket. A belső hőmérséklet nagyon gyorsan akár mínusz harminckét fokra hűl, így a mélyhűtés során nem veszik el az ételek vitamintartalma. Ahogy megfagytak az élelmiszerek, de legfeljebb hatvanöt óra után visszaáll a normál funkció. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a premiumhuto.hu webáruházba, ahol a kínálatot is megtekintheti!