Miért hasznos az autó nyomkövetés?

Mindenki ismeri azt, amikor az utcán megszólal egy autó riasztója. Az is ismeretes dolog, hogy ilyenkor nem sok válaszreakció érkezik rá, hiszen az emberek egyszerűen elsétálnak mellette az utcán. Ezen nem is kell sokat csodálkoznunk, hiszen mindennapos jelenség, hogy az autók riasztói megszólalnak. Ezt a helyzetet pedig a tolvajok jól ki is szokták használni.

[wp_ad_camp_1]

Az autó nyomkövetés azonban megoldást kínál erre a problémára, hiszen ha igényeljük ezt a nagyszerű megoldást, akkor nem kell majd féltenünk az autónkat a tolvajoktól. Tulajdonképpen úgy működik az autó nyomkövetés, hogy egy beépített rendszer segítségével mindig ellenőrizni tudjuk, hogy valóban a tulajdonos szállt-e be a gépjárműbe. Amennyiben rövid időn belül nem azonosítja magát az autó tulajdonosa, jelzés érkezik a központba.

A központban lévő diszpécser értesíti Önt, valamint az Ön által előzetesen megadott személyeket, illetve szerveket. Ez utóbbit abban az esetben tesszük, ha erre külön igény mutatkozik, de a fokozottabb biztonság érdekében tanácsoljuk, hogy kérje ezt a funkciót is. Természetesen arról is értesítést kaphat, ha sikertelen volt az értesítés. Mindezt sms-ben küldjük el Önnek.

Nyomkövetés

Nyomkövetés

Akkor sem kell aggódnia, ha egy véletlen riasztásról van szó, hiszen az autó nyomkövetés keretében működő riasztást le is mondhatja a megfelelő jelszó megadásával. Ennek köszönhetően nem kerül majd hosszabb idejébe az ügyintézés.

Ma már gépjárművűnket sem tudhatjuk teljesen biztonságban, így mindenképpen érdemes elgondolkodnia egy ilyen remek szolgáltatáson, mint az autó nyomkövetés. Amennyiben szeretné igényelni az autó nyomkövetés szolgáltatást, bátran forduljon az Elektronika Vonala Vagyonvédelem munkatársaihoz, akiket elérhet már az interneten is, a lineelectronic.hu-n.