Miért jött újra divatba az elegáns klasszikus szőnyeg?

Ugye Önben is él az a gyerekkori emlék, amikor a shaggy szőnyeg elődje, a minden lakásban megtalálható klasszikus szőnyeg díszelgett a nappaliban?

Csodaszép emlékeket idézhetünk elő, ha rá gondolunk. Sokat játszottunk, társasjátékoztunk, bukfenceztünk rajta. A család minden tagja jól érezte magát otthon a klasszikus szőnyeggel.

Egy ideig lecseréltük, gondoltuk jó lenne valami modernebb, újabb darab, aztán jó néhány év elteltével mégis visszalopódzott otthonunkba a klasszikus szőnyeg. Már nem mondható retrónak, sokkal inkább különleges és elegáns darabként jellemezhetjük. Nem csak az antik bútorokkal, hanem a modern, letisztult, elegáns bútorokkal is gyönyörű harmóniát alkotnak.

Miért kedveltette meg velünk ismét magát ez a most már mondhatjuk, hogy örökké divatos klasszikus szőnyeg?

  • Talán a titok abban rejlik, hogy mindig nyugalmat áraszt, hiszen eszünkbe juttatja a boldog gyermekkort. Szép színek, szimmetrikus minták, díszes, mégsem hivalkodó rajzolat, kellemes és erős anyag jellemző rájuk.
  • Klasszikus szőnyeggel időtlen, különleges, elegáns és kifinomult enteriőrben élhetjük mindennapjainkat, ha otthonunk elsődleges stílusjegyei a klasszikusságban tündökölnek.
  • A klasszikus szőnyegek nagy választékban szerezhetőek be. A legjobb webáruházak hatalmas kínálatot nyújtanak ebből a stílusból, hiszen kereslete nagyon megrugaszkodott napjainkban. Fellelhetőek a bézs, a bordó, barna, zöld színárnyalatok.
  • Méretben is beszerezhetjük a legkisebbtől a legnagyobbig őket.
  • Ezek az örök divatos szőnyegek lakásunk minden pontjába letehetőek. Előszoba, nappali, hálószoba, folyosó, szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak.
Szőnyeg

Szőnyeg

Klasszikus szőnyeg a folyosóra és a lépcsőre? Igen! Elegáns otthonunkba válasszunk különleges, klasszikus futószőnyeget a folyosóra. Az összhatás és a harmónia nagyon fontos, otthonunk lakberendezésénél. Rusztikus, régi bútordarabok mellé gyönyörűen mutat a klasszikus futószőnyeg. Azonban ha bútoraink modernek, világos színűek, igazán feldobhatjuk nem modern szőnyegekkel is.

Egy szép, különleges, nívós otthon megteremtéséhez minden bizonnyal körültekintően kell beszerezni azokat a lakástextileket és dekorációkat, amelyek felteszik a pontot a lakberendezés végére. Egy impozáns, csodaszép, nagyméretű klasszikus szőnyeg elkápráztatja a nappalit és a hálószobát is.

Merjünk újítani úgy is, hogy nem éppen a legaktuálisabb trendeket követjük. Egy csodás klasszikus szőnyeggel elképesztő eredmények érhetőek el.