Miért különleges a mangosztán?

Manapság a patikák, gyógyszertárak polcai roskadásig vannak a különféle vitamin készítményekkel. Ugyanakkor vannak, amiket kevésbé éri meg megvásárolni. Alaposan meg kell gondolni, hogy milyen multivitamin készítményt vásárol, mely tele van hasznos hatóanyagokkal és árát tekintve is megéri, tehát fontos az ár-érték arány.

[wp_ad_camp_1]

Mangosztán fogyasztása igazán hasznos volna, hiszen tele van hasznos tápanyagokkal, azonban ez több szempontból is nehézkes. A mangosztánt gyakran a gyümölcsök királynőjeként emlegetik. Ez egy trópusi gyümölcs, így nem könnyű hozzájutni. Az egészséges táplálkozás egyik fő szabálya a változatosság. Igyekezni kell minél változatosabban bevinni étkezni és különféle gyümölcsöket, zöldségeket fogyasztani, hogy a különféle vitaminokat és ásványi anyagokat pótolni lehessen. Ugyanakkor mindezt nehéz csupán az étkezés által megvalósítani, így érdemes étrendkiegészítő multivitamint vásárolni, aminek fogyasztása által sokkal egészségesebb lehet Ön és családja, valamint kevésbé kell tartani a megbetegedésektől. A legjobb választást a Vegnum Multi-D vitamin jelenti, mely tele van hasznos vitaminokkal és ásványi anyagokkal, melyek nagyon fontosak a szervezet számára. Ezekből egészen pontosan tizennyolc található a Vegnum Multi-D kapszulában.

A Vegnum Multi-D kapszulában további huszonkilenc zöldség, gyümölcs és növény antioxidánsban gazdag kivonata is megtalálható. Például a már említett mangosztán, fekete áfonya vagy arónia kivonata. Télen különösen fontos a D-vitamin pótlás is, mely szintén megtalálható a Vegnum Multi-D vitaminban, méghozzá kétezer nemzetközi egységnyi. A Vegnum Multi-D nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, így vegán minősítéssel is rendelkezik. Bővebb információkat a vegnum.hu weboldalon talál!