Milyen beltéri ajtót érdemes venni?

Ez a kérdés sokszor hangzik el az építkezők vagy a lakástulajdonosok szájából. Egy beltéri ajtót mindenképpen úgy érdemes megválasztani, hogy az otthonunk dizájnjához tökéletesen illeszkedjen. A beltéri ajtó lehet modern vagy akár archaikus stílus, esetleg jól kiegészítheti az antik hatású bútorokat.

[wp_ad_camp_1]

A lényeg, hogy olyan cég mellett tegyük le a voksunkat, amely képese olyan ajtókat gyártani, amely minden otthonhoz jól illeszkedik. A beltéri ajtó készülhet fából, esetleg biztonsági üvegfelületű is lehet, de a lényeg, hogy tekintélyt és eleganciát sugározzon. A megfelelő beltéri ajtó kiválasztása is egy hosszú távú döntés otthonára nézve.

Beltéri ajtó

Beltéri ajtó

A styl beltéri ajtócsalád a nemes anyagok alkalmazásáról ismert a Szalafa kínálatában. Ez lehet dió, cseresznye vagy tölgy. Ezeknél az ajtóknál a belső ajtóformák dominálnak és tökéletesen illeszkednek a polgári lakások eleganciájához. Domború betéteket, alap élkerekítést és polírozott beszegő léceket tartalmaznak. Az ajtókhoz a Szalafa különleges díszpántokat is kínál. A különleges dísztokokkal a lakások még egyedibbé tehetők. A modern ám klasszikus ajtók a hagyományos és a modern környezetbe is tökéletesen illeszkednek. A változatos belső ajtószínek, a különleges profilok bátran összeválogathatók. A belső ajtóknál lehetőség nyílik ólombetétes üveg rendelésére is. Világosabb, de akár sötétebb színeket is választhatunk, hiszen mindkettőre kínálnak megoldást. A klasszikus ajtóknál további díszítési lehetőség az intarzia és a rátétes léc, avagy a furnér keresztbe forgatása.

 

Láthatjuk, hogy többféle stílusban is elérhetők a beltéri ajtók, amelyek mindegyike minőségi, így az itt megrendelt ajtók hosszú éveken keresztül díszítik az otthonokat. Kiválasztáskor figyeljünk oda, hogy a már meglévő színekkel harmonizáljanak a beltéri ajtók. Amennyiben új építésű ingatlanba keresünk beltéri ajtókat, úgy lehetőség van egyedi megoldásokra is, de ezt minden esetben egyeztetni kell a szakemberekkel. Ha véletlenül egy nem hagyományos méretezésű ajtóra van szükségünk, szintén segítséget nyújtanak a vásárlóknak a Szalafa munkatársai.