Milyen egy jó borbélyszalon Budapesten?

A női fodrászatok minden korábbinál szélesebb választékban jelen vannak a piacon. De vajon mi a helyzet akkor, ha férfiként szeretnél ideális frizurát és igényes szakállat kapni? A tapasztalatok azt mutatják, hogy a szolgáltatók között egyre több olyan is jelen van, amelyek kifejezetten a férfiakat célozzák meg. De mitől igazán jó egy borbélyszalon? Milyen tényezők lényegesen a férfiak számára a választás során? Tényleg egyszerű megtalálni a minden szempontból ideális frizurát, vagy ezt csak azok hangoztatják, akik nem látják a különbséget a fejformák és a személyes elvárások között?

[wp_ad_camp_1]

Az igazi profizmus nem csak abban rejlik, hogy sikerül megtalálni a fejformához, arcvonásokhoz passzoló hajviseletet, hanem mindezt a szakáll kialakításával harmóniában teszik meg a szakemberek. Ha azonban csak ennyin múlna, milyen minőségű szolgáltatást kap a vendég, akkor még sokféle szalon közül válogathatna biztonsággal. Az A76 csajai pontosan tudják, ennél többre van szüksége a férfiaknak, akik néha igencsak nehezen veszik rá magukat arra, hogy akár egy órát is a fodrász székben üljenek.

Gondoltál már arra, milyen lenne egy hideg kézműves sör társaságában átadni magad a profi kezeknek? Ha időpontot szeretnél foglalni haj vagy szakállápoláshoz, akkor itt megteheted. Abban biztos lehetsz, hogy a nívós szolgáltatás és a maximális hozzáértés mellett olyan miliő fogad majd a szalonban, amelyben biztosan jól érezheted magad. A főváros frekventált területén megtalálható A76-nál nem csak a profizmuson van a hangsúly, hanem olyan komplex szolgáltatáson, amelynek köszönhetően kihozható a legtöbb a frizurádból, megtalálható a megszokott stílus helyett az, amely igazán jól áll.

Borbély

Borbély

A napjainkban nagyon divatos szakáll ápolása különösen fontos, ugyanis hiába a férfias vonásokat kiemelő szakáll, ha az nem megfelelő hosszúságú, ápolatlan, vagy éppen nem passzol formája a vonásokhoz. Gyakran csak az kell, hogy egy hozzáértő kezelésbe vegyen, és igazi szívtipróként távozhatsz a szalonból. Szisszents egy kézműves sört, és add át magad a szakérő kezeknek! Egy jó frizura-szakáll kombóval meghódíthatod a világot!