Milyen ipari törlők vannak?

Ipari környezetben is nagy szükség van a portörlésre, tisztításra, a lecseppenő olajcseppek felitatására. Viszont erre nem feltétlenül alkalmasak az otthoni portörlők, ezért ipari portörlőket kell használni, melyek a komolyabb igénybe vételt is jól bírják.

[wp_ad_camp_1]

Ipari törlők használata által biztosítható a tisztaság és a higiénia. A gyártók ma már egyre inkább a többször használatos ipari törlők gyártására térnek át, ami költséghatékony megoldást jelent. Ha bőven van mit megtisztítani, akkor érdemes a Kimtech Pure szöszmentes tisztítókendőit választani, melyek nagy tekercses kiszerelésben kaphatók és kiválóan elbánnak a makacs szennyeződésekkel is. Anyaga száz százalék propilén, mely teljes mértékben kicsavarható és újra használható. Ha az olajfoltok jelentenek problémát, akkor a legjobb választás a Profix Polywipe, mely oldószerálló, szilikonmentes, valamint szakadásálló. Tökéletesen alkalmazható nem csak az olaj, hanem a víz és a zsír felitatására is. Főleg gyártó üzemek, nyomdaipar, gépgyártás és kézműves vállalkozások számára ajánljuk! A Profix Polywide törlőkendővel többé nem jelentenek problémát a makacs olajfoltok!

A Profix Stong ipari törlőkendő rendkívül erős nedvszívó képességgel rendelkezik és szakadásálló. Nagy előnye, hogy többször lehet használni és puha dombornyomott. Az ilyen típusú törlőkendőket is nagyon sok helyen lehet használni, például üzemi konyhákon, finommechanikai iparban, autóiparban és a nyomdaiparban. Az ipari és karbantartási munkák során nagyon hasznos a Profix Strong ipari törlőkendő. Manapság a szöszmentes ipari törlőkendők számítanak nagy népszerűségnek. Ha Önnek is ipari törlőkendőre van szüksége és szeretne bővebb információkat megtudni a témában, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a hyginvest.hu weboldalra!