Minden típusú részecske tisztítás azonnal

Ha részecskeszűrő tisztításra van szüksége, akkor a legjobb, ahová viheti a gépjárművet, az a Bosch Car Szerviz, ahol bármely típusú részecske tisztítást profin el tudnak végezni, méghozzá nagyszerű áron! Ha nem tudja hova vigye a gépjárművet, akkor válassza a Bosch Car Szervizt!

[wp_ad_camp_1]

Minden típusú részecske tisztítás azonnal kiváló szakemberekkel a Bosch Car Szervizben! A részecske szűrő hibáját minden esetben jelzi a vezetőnek a felvillanó motor hibajelző lámpa. A szűrőtisztítást minden esetben a gépjármű motorvezérlő rendszerének ellenőrzésével kezdik a szakemberek, majd, ha a kiolvasott értékek ezt indokolják és a hibakódok alapján szükséges, akkor a részecskeszűrőt kiszerelik. A kiszerelt részecskeszűrőt vegyszeresen megtisztítják speciális folyadékokkal, majd visszaszerelik az alkatrészt a gépjárműbe. Fontos, hogy a már leszerelt részecskeszűrőn nem tudják elvégezni a szakemberek a szolgáltatást, így ne próbálja otthon saját kezűleg kiszerelni. A hibátlan javítás érdekében ugyanis a gépjárműre is nagy szükség van, mivel jellemzően a szűrő eltömődése egy hosszabb folyamat eredménye.

Időpontfoglalás előtt azzal kell számolni, hogy a részecskeszűrő tisztítás legalább huszonnégy órát fog igény bevenni. Nem csak az a fontos, hogy a részecskeszűrő meg legyen tisztítva, hanem az is lényeges, hogy a beszerelést követően a működéséhez kapcsolódó alkatrészek is le legyenek ellenőrizve. A próbaút során a szakemberek a részecskeszűrő regenerációjának folyamatát is leellenőrzik. Ha régen volt a gépjármű részecske szűrője megtisztítva, esetleg felvillant a motor hiba jelző lámpa, akkor azt javasoljuk, hogy mielőbb kérjen időpontot a Bosch Car Szervizben részecskeszűrő tisztítás céljából! Higgye el a legjobb kezekben lesz autója!