Minőséget képviselő üveggyapot jó áron!

A helyi forrásból származó természetes alapanyagokból, például homokból készült üveggyapot termékek ideális választást jelentenek a szigetelés fenntarthatóbb megközelítéséhez. Üveggyapot termékeink nulla ózonlebontó potenciállal (ODP) rendelkeznek, a gyártási folyamat során nem keletkeznek CFC-k vagy HCFC-k.

Minőségi üveggyapot várja a hoszigetelesjoaron.hu weboldalon, ezért látogasson el hozzánk és tekintse meg teljes üveggyapot készletünket a legjobb termékeinkkel. 1990 óta újrahasznosított üveget építünk be üveggyapotunkba, amely mára egyes telephelyeinken akár a 80%-ot is eléri. A különböző forrásokból, például üvegezésből, fiolákból és neoncsövekből származó újrahasznosított üveg javítja a végtermék minőségét és csökkenti az üveg olvasztásához szükséges energia mennyiségét. Mire használható az üveggyapot (üvegszál)? Az üveggyapot (üvegszálas) termékek széles skáláját úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek a hő- és hangszigetelés, valamint a tűzbiztonság és a könnyű szerelhetőség tekintetében a szigorú követelményeknek. Az üveggyapot szigetelő termékek több területen alkalmazhatók, a csatornáktól a csöveken át a falakig. Noha leggyakrabban lakóépületek mennyezetére használják, az üvegszálat a műszaki szigetelési alkalmazásokban is nagyon hatékony szigetelőként használják: HVAC és légkondicionáló rendszerek szigetelése, ipari szigetelés, tengeri szigetelés, autóipar, vonatok és egyéb közlekedési szigetelések, háztartási gépek (sütők szigetelése).

Ha egy ház falának és tetőjének szigetelésére használják, 40%-kal csökkentheti a fűtésből származó szén-dioxid-kibocsátást, ami egy épület élettartama alatt 150 metrikus tonna szén, vagy egymillió autóval megtett kilométernek felel meg. Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni az üveggyapotról, keresse fel bátran a hoszigetelesjoaron.hu weboldalt.