Minőségi ballonos víz!

Ahhoz, hogy minőségi ásványvízhez jusson, nem is kell cipekednie, hiszen mi a Keszi-szódánál házhoz szállítjuk termékeinket. Ballonjaink élettartama jóval hosszabb a PET palackokénál, így ön akár ötvenszer is utántöltheti a ballonokat, ez pedig azt jelenti, hogy 1000 liter vizet fogyaszthat úgy, hogy eközben egyáltalán nem szennyezi a környezetet sem.

[wp_ad_camp_1]

A ballonos víz mind otthonra, mind a munkahelyre kényelmes megoldás lehet, és minden eszközt biztosítunk, ami megkönnyíti a fogyasztást, például pumpás adagolókat, valamint hideg-, meleg vizes adagoló automatákat is. Ezek az automaták rendkívül modernek, kis helyet vesznek igénybe, megbízhatóak, valamint kezelni is könnyű őket. Csak tartsa oda a poharát, és máris ihatja a magas minőségű ásványvizet a kedvenc szörpjével vagy pezsgőtablettájával! A Keszi-szóda vállalkozás, 1948-ban alakult családi vállalkozásként, azóta pedig a kínálat is folyamatosan bővül, tehát már nemcsak magánszemélyek, de akár kereskedelmi egységek is megtalálhatják a nekik megfelelő vizet. Cégünk csakis hazai magyar termékeket forgalmaz, a termékek 90%-a újratöltött, ezért nem keletkezik PET palackos hulladék, hogy ezzel is óvjuk környezetünket.

Ballonos víz kínálatunkban megtalálhatja a Szentkirályi, a Szentkirályi Eszter, a Füredi Oxion PH, a Keszi Aqua Plussz, valamint a Keszi Pl ásványvizeket is, amelyek alacsony áron elérhetőek webáruházunkban. Válassza a Keszi-szódát, hiszen cégünket a precizitás, a magas minőség és a megbízhatóság jellemzi. További információkért és a teljes kínálat megtekintéséért érdemes lehet fellátogatni a keszi-szoda.hu weboldalt. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni, ezt megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@keszi-szoda.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 582 79 07 telefonszámot.