Minőségi használt kávégép vásárlás

A minőségi kávégépek gyakran csak igen borsos áron vásárolhatók meg, ezért egyre többen érdeklődnek a teljes körűen felújított használt kávégépek iránt.

[wp_ad_camp_1]

A használt kávégép remek választás lehet, ha kellő alapossággal megvizsgáljuk, mit vásárlunk. A kínálat igen széles, hiszen nem csak otthoni, hanem akár irodai vagy vendéglátóipari használatra alkalmas nagyobb kapacitású használt kávégépeket is szép számban találhatunk.

A használt kávégép vásárlása lehetőség szerint csakis megbízható helyről történjen. Fontos, hogy a kávégép teljes körűen fel legyen újítva; a teljes felújítás csak úgy lehetséges, ha a szervizben az utolsó csavarig szétszerelik, zsírtalanítják és eltávolítják a vízkövet a belső alkatrészekről is. Ennek köszönhetően a készülék gyakorlatilag újszerű állapotba kerül.

Használt kávégép

Használt kávégép

Vásárlás előtt érdemes érdeklődni, hogy a készüléket alávetették-e tartós tesztnek; a kávégépek meghibásodása sok esetben csak huzamosabb használat esetén jön elő.

Ha megtaláltuk azt a helyet, ahol megfelelő minőségű használt kávégépeket árulnak, az esetben már csak azt kell eldöntenünk, hogy milyen típust válasszunk. A leggyakrabban az automata készülékeket ajánlják, hiszen ezek használata roppant egyszerű, nincs szükség pepecselésre és az ilyen módon elkészített kávé mindig azonos minőségű. Ezeket a készülékeket nevezzük bolondbiztos gépeknek, hiszen bárki jó minőségű kávét tud előállítani a segítségükkel. Azonban ha mi magunk szeretnénk őrölni a saját kávénkat és így szeretnénk megőrizni a legjobb aromát, akkor remek választás lehet egy olyan készülék amely beépített darálóval rendelkezik. A beépített daráló némileg emeli az árat, de egy ügyes választással kiváló készülékre tehetünk szert, amelyért nem kell többet fizetnünk, mintha külön kávéfőzőt és darálót vásárolnánk.