Minőségi levegő-víz hőszivattyú vásárlása

A hőszivattyú a hő átadásával szabályozza a hőmérsékletet. A hőszivattyúnak három alapvető eleme van: a kültéri egység (párologtató), a beltéri egység (kondenzátor) és a hűtőközeg. A hűtőközeg átadja a hőt, miközben kering a kültéri és a beltéri egység között.

[wp_ad_camp_1]

Levegő-víz hőszivattyú várja önt is kedvezményes árakkal a fishkerlima.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és rendeljen hőszivattyút kedvező áron még ma. Az elpárologtató a megújuló forrásokból (levegő, víz, geotermikus vagy napenergia) nyeri el az energiát azáltal, hogy a folyadékot gázzá alakítja. A kompresszor összenyomja a gázt, ami megemeli annak hőmérsékletét. A kondenzátor kicseréli a gáz hőjét a fűtési rendszerben, és a gáz folyékony állapotba kerül. A tágulási szelep csökkenti a hűtőközeg nyomását, ami beindítja a párolgást, és a ciklus kezdődik elölről. Egyszerűen megfordítjuk ezt a ciklust, hogy hűtsük otthonát. Az alacsony hőmérsékletű levegő-víz hőszivattyúk az optimális választások új házak vagy épületek számára. Padlófűtéssel vagy alacsony hőmérsékletű radiátorokkal kombinálva a konfiguráció kevesebb energiát igényel otthonának fűtéséhez. Az Európában tervezett levegő-víz hőszivattyúink egész évben minden európai éghajlatra alkalmasak.

A megújuló energiák levegőből történő kinyerésével csapatunk alacsony hőmérsékletű termékei tartósan melegítik, hűsítik és forró vízzel látják el otthonát. A levegőből 75% -ban megújuló energia és 25% villamos energia hajtja. Ez a hőszivattyú kombinálja saját magát a napelemes támogatással a melegvíz-megtakarítás növelése érdekében. Csökkentse az energiaköltségeket a nap megújuló energiájának kihasználásával. Bővebb leírásért és a levegő-víz hőszivattyúkért keresse fel bátran weboldalunkat a fisherklima.hu-t ahol az árakat is megtekintheti.