Minőségi Llorens baba rendelés

A Llorens-t 1995-ben alapította Onilban (Spanyolország) Miguel Llorens. De nem ez volt a történet kezdete. Még 1958-ban, amikor nagyapja, Antonio Juan kézműves babákat kezdett készíteni, ez volt a kezdet. Azóta a jövőkép nemzedékről nemzedékre száll.

[wp_ad_camp_1]

Llorens baba rendelés vár mindenkit a jatektenger.hu weboldalon, tehát ne habozzon, kattintson bátran ide és tudjon meg mindent a llorens babákról valamint a rendelésről. A babák teljes mértékben a spanyolországi Onilban készülnek, nagyon aprólékos tervezéssel és kizárólag kiváló minőségű anyagok felhasználásával. Ismerkedjen meg a Miss Mini Dolls-szal! Imádnivalóak és divatosak, ezek a lányok együtt dolgoznak egy Sweet Shoppe-ban, így mindenki kezében megtalál egy kedvenc desszertet! Miss Lilly Queen-nek imádnivaló szőke, rózsaszínű szalaggal ellátott copfjai vannak, és fehér ruhát visel, rózsaszín és szürke csillagokkal. Fehér papucsszerű cipő és rózsaszín kabát van rajta fehér díszítéssel. A babajáték ösztönzi az ápolást és megtanítja a gyerekeket figyelni önmagukra és a körülöttük lévő világra. Ezenkívül finom motoros és önsegítő képességeket fejlesztenek a babák öltöztetése és levetkőzése közben. Az összes Llorens babát Spanyolországban készítik.

Llorens baba

Llorens baba

Teljesen összekötött mozgatható vinilbabák ezek puha, ftalátmentes vinilből. A ruhák kiváló minőségű poliészter és pamut szövetből készülnek, és erős részletekkel vannak kikészítve. Laura baba ruhája a tavasz ihlette szürke pulóver, fehér szívvel, hosszú, ujjú, fehér pöttyös, fehér pólóval. A lila csizma zokni és sapka pom pomokkal kiegészíti ruháját, de a pirosító szőrmellény teszi fel az i-re a pontot. Hosszú barna haja és sötétbarna szeme van. Lila édes, mosolygós újszülött arccal és világoskék szemekkel rendelkezik. Utazásra készen áll a kötött ruhában, prémes kapucnival, rózsaszín kötött sapkával, csizmákkal és hozzá illő takaróval. Ha megrendelné ezeket a babákat, keresse fel a jatektenger.hu-t.