Minőségi Melissa & doug játékok jó áron

A játékos interakciók – barátokkal és felnőttekkel egyaránt – segítenek a gyerekeknek eligazodni a társadalmi terepen, tárgyalni a feltételekről, meghatározni a normákat, fejleszteni az empátiát és még sok minden mást. A játék fontos az agy egészséges fejlődéséhez, mivel a gyerekek megtanulják elsajátítani a körülöttük lévő világot. Ez a nyelv elsajátításának kritikus eszköze, és egyben módja annak, hogy a gyerekek új kompetenciákat fejlesszenek, amelyek bizalmat építenek.

Melissa & doug játékok rendelhetőek nagyon olcsón a jatektenger.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk és megtalálhatja játékainkat széles kínálatban. A játék révén a gyerekek felfedezik az érdeklődést, a szenvedélyeket és a tehetségeket. Azt akarjuk, hogy a gyerekeink boldogok legyenek, és ideális esetben karriert építsenek, amikor felnőnek. Játékkal kezdődik annak kiderítése, hogy kik ők valójában és mit szeretnek csinálni. Tekintettel az időre és a térre, és távol a zavaró tényezőktől, a gyerekek a kreativitáshoz és gondolkodáshoz vonzódnak. Ha képesek hagyni, hogy elméjük és testük vándoroljon, ötletes megoldásokat találhatnak a problémákra. A játszó gyerekek szabadon kipróbálhatják ötleteiket, tesztelhetik és újra próbálkozhatnak. Ez egy biztonságos hely a próbálkozásokra és a hibákra.

Már a korai életkorban a kreativitás és a fantázia nagy részét képezte Melissa életének. Doug játékos barátságának és fertőző energiájának köszönhetően könnyen barátkozott. A pedagógusok által nevelt fiatal pár a húszas évei elején tudta, hogy értelmes termékeket akarnak készíteni a gyermekek számára. Doug 24 éves korában tette meg első javaslatát Melissának, hogy dolgozzanak együtt. Melissa igent mondott! Miután összegyűjtötték megtakarításaikat, Melissa és Doug éjjel-nappal Doug szüleinek garázsában dolgoztak, hogy kifejlesszék első terméküket. Amennyiben megtekintené a melissa & doug kínálatot, nézzen be hozzánk a jatektenger.hu weboldalra.