Minőségi online ADR oktatás

ADR oktatásra azoknak van szüksége, akik veszélyes anyagokat szállítanak. Ugyanakkor nem csak a gépjárművet vezető sofőrnek, hanem a veszélyes anyaggal foglalkozó minden alkalmazottnak ADR oktatásban kell részesülnie.

ADR oktatás elengedhetetlen azok számára, akik veszélyes anyagokkal foglalkoznak. Legyen szó akár a veszélyes anyag kezeléséről vagy szállításáról, mindenképp szükség van ADR oktatásra. Az ADR vizsga nem egy életre szól, ami logikus, hiszen a veszélyes anyagok kezelésével, tárolásával, rosszabb esetben a velük kapcsolatos balesetekkel és károkkal kapcsolatban az ismeretek, illetve a technológiák folyamatosan fejlődnek, továbbá az ADR-rel kapcsolatos szabályok, előírások is időről-időre változnak. Éppen ezért bizonyos időközönként ismeret újító vizsga letételére van szükség. Az ADR 1.3-as fejezetére sokszor úgy hivatkoznak, mint kis ADR vizsga. Ezt minden veszélyes anyaggal foglalkozó személynek el kell végeznie, nem csupán azoknak, akik vezetik a gépjárművet, valamint a mentességet élvezők sem számítanak kivételnek.

ADR

ADR

Szerencsére a tanfolyam elvégzéséhez nem kell hosszasan utazni vagy szállást keresni, ugyanis online is el lehet végezni. Az ADR 1.3-as oktatásokat kizárólag hatályos bizonyítvánnyal rendelkező veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó tarthatja meg. Az oktatást minimum két évente, legkésőbb a naptári év végéig, ismeretfelújító képzés keretein belül el kell sajátítani. Ha ADR 1.3-as oktatásra van szüksége, akkor azt javasoljuk, hogy válassza a Hiperion Tech Kft kiváló oktatását. Biztos lehet benne, hogy jó döntést hoz, ugyanis arra is lehetősége van, hogy belenézzen az oktatási anyagba, amely megkönnyíti a dolgát. Bővebb információkat a hiperiontech.hu weboldalon talál!