Mire jó a fenyőkéreg kapszula?

Több mint 100 különböző fenyőfaj létezik. A fenyő az örökzöld fák ősi nemzetsége, amely bőségesen nő az északi félteke számos részén és a déli félteke egyes részein is. A múltban sok kultúra a fenyőfák kérgét, tűleveleit, gyantáját és dióját használta gyógyszerként.

Fenyőkéreg kapszula kapható a vitaminstore.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk ha ön is szívesen kipróbálná ezt a csodaszert. A Pinus pinaster egyfajta fenyőfa, amely a Földközi-tenger térségében őshonos, beleértve Portugáliát, Spanyolországot, Franciaországot és Marokkót. A fákat általában tengeri vagy fürtfenyőknek nevezik. A tengeri fenyők kérge vastag, és a barna, narancs és vörös különböző árnyalataiban nő. Bár úgy tűnik, hogy számos fenyőfaj jótékony egészségügyi tulajdonságokkal rendelkezik, a manapság gyógynövény-kiegészítőként értékesített fenyőkéreg-kivonatok többsége tengeri fenyőkből származik. A tengeri fenyőkéreg-kivonatot úgy állítják elő, hogy először a fenyőkérget ledarálják, majd mossák és forró vízbe áztatják. Ezután a szilárd anyagokat eltávolítják a folyékony kivonatból. A folyékony kivonat ezután felhasználható önmagában, vagy fagyasztva szárítással és porrá őrléssel tovább feldolgozható.

Ha túlsúlyos, rossz formában van, vagy rossz egészségi állapotban van, szervezete feleslegben termel szabadgyök-vegyületeket, amelyek gyulladást váltanak ki az egész testben, károsítva a DNS-t és veszélyeztetve egészségét. Az antioxidánsok eloltják ezeket a belső tüzeket. A kutatások kimutatták, hogy a Pycnogenol – a fenyőkéreg kivonatának szabadalmaztatott formulája – képes megelőzni és minimálisra csökkenteni a szabad gyökök okozta oxidatív károsodást. A zöldségekben és gyümölcsökben gazdag étrend biztosítása szintén fontos a hatékony antioxidáns (kávé) bevitel megalapozásához. Fenyőkéreg kapszula rendelésért keressen fel bátran a vitaminstore.hu weboldalt.