Mire való jegyesfotózás?

Az esküvői fotózás egy pár életében megismételhetetlen pillanatok közé tartozik. Ezért a nagy napodon nem szabad hibáznunk. Ezért is van a jegyesfotózás?

[wp_ad_camp_1]

Bese Zoltán vagyok esküvői fotós vagyok. Néhány tanács, nektek, amit több év alatt szedtem össze nemcsak jegyesfotózás témában. Általában az emberekkel, fiatal párokkal foglalkozom ezért jelentős tapasztalatot halmoztam fel.

Az angolszász országokban a jegyesfotózás régóta divat. Erre az esküvő előtt néhány hónappal kerül sor, ennek pedig gyakorlati okai vannak. A jegyesfotózással készülnek, fel a jegyesek az esküvői fotózásra. Nem a képek miatt csinálják? Persze felteheted ezt a kérdést. De akkor miért?  Bizony a képek is nagyon fontosak. DE Alapvetően a jegyesfotózás lényege a pár és a fotós együtt dolgozása. Ez roppant fontos a számomra, hiszen csak ezáltal fogtok természetesen viselkedni a nagy napon történ fotózáson.

Jegyesfotózás

Jegyesfotózás

Javasolni szoktam a pároknak, hogy olyan helyszínt válasszunk, amihez kötődtök valamiért például odajártatok egyetemre vagy ott ismerkedtetek meg. Ilyen helyszínen feloldódtok és a jegyes fotózás is kitűnő minőségű lesz görcsölés nélkül.

Ha feszélyezetten érzitek magatokat az esküvő napján, akkor csak a szorongás fog látszani a képeken. A jegyesfotózás segíteni fog feloldani titeket és az esküvőn minden simán fog menni.  Ezeknek a képeknek is hibátlannak kell lenniük. Ha a fotósotok képtelen a jegyesfotózáson jó sorozat készítésére, akkor nem ő lesz az emberetek az esküvőre.

Fotós választásakor nem kötelező a legdrágább és intelek az olcsó vagy ismerős által készített esküvői és jegyes fotózás tól is. Egyik sem jó választás. Bízzátok ezt profira.

A jegyesfotózás után azonnal látod majd a képek minőségét és azt is, hogy kell –e változatnotok valamin a pózokban.  Így görcsmentesség tesszük az esküvői fotózást és lesz egy szép sorozat a jegyességetekről!