Mit tegyünk, ha szakad az ékszíj?

Egy gépjármű hibátlan működéséhez bizony minden alkatrész tökéletes állapotára van szükség. Sokan nem gondolnak azonban arra, hogy ugyanígy szükség van az ékszíjak hibátlan állapotára is, hiszen ezek nélkül az autó számos nagyobb alkatrésze sem működhetne.

[wp_ad_camp_1]

Mit tegyünk, ha szakad az ékszíj? Elsősorban is állítsuk meg a gépjárművünket azonnal. Azonban nem kell, hogy eljussunk az ékszíjak szakadásához, ha követjük a megfelelő óvintézkedéseket, melyek a rendszeres felülvizsgálattal kezdődnek. Ne hagyja, hogy veszélybe kerüljön az életbe és gépjárműve azért, mert elszakad az áramtermelő generátort hajtó, a vízpumpát vagy a légkondi kompresszorát hajtó, vagy éppen a kormány rásegítőjeként szolgáló ékszíj! Előzze meg a lehetséges problémákat azáltal, hogy legalább évente elhozza a gépjárművét hozzánk, a Kovács Autó szervizébe, ahol a kiváló és folyamatosan továbbképzéseken részt vevő munkatársaink megnézhessék, hogy minden rendben van-e az autója belsejében!

Ékszíj

Ékszíj

Azonban gyakran képződhetnek rajtuk szakadások vagy repedések, de az is problémát okozhat, ha csak nem elég feszesek. Ahhoz, hogy az ezzel járó problémákat elkerüljük, érdemes rendszeresen átnézetni az ékszíjainkat. Ezt pedig kedvező áron teheti meg a Kovács Autó szervizének a segítségével. Persze szerelőink az elszakadt ékszíjak problematikáját is meg tudják oldani, így minden esetben mi vagyunk a tökéletes választás az Ön számára.

Amennyiben tehát megnézetné az ékszíjait, vagy már megtörtént a baj, akkor mindenképpen vegye fel a kapcsolatot velünk, a Kovács Autóval! Munkatársainkat elérheti a +36 62 554 013-as telefonszámon vagy a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen. Továbbá kérhet tőlünk időpontot és árajánlatot a weboldalunkon, a ka-autoszerviz.hu-n elhelyezett űrlap kitöltésének a segítségével is. Személyesen megtalálhat minket Szegeden, a Kossuth Lajos sgt. 85. szám alatt.