Módszerek a wc dugulásának megszüntetésére

A wc duguláselhárítás Szent Imre kertváros területén garanciával és kiszállási díj nélkül igénybe vehető. Ha nem tudja leöblíteni, ha sürgős megoldást és profi szakembereket keres, hozzánk a nap 24 órájában fordulhat! Amennyiben azonban még várni szeretne a vízvezeték szerelő hívásával, bevethet néhány házi praktikát.

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárítás Szent Imre kertváros lakói számára a legjobb feltételekkel elérhető, hiszen ha minket választ, nem kell aggódnia sem a kiszállási díj, sem a hétvégi vagy ünnepnapi felár miatt. A wc dugulása azonban sokszor házilag is megszüntethető, ezért érdemes próbát tenni a különböző eszközök segítségével, melyek otthon is kéznél vannak.

Mivel a wc lefolyója szélesebb a többinél, a mosdónál, fürdőkádnál, mosogatónál bevethető ecet, szódabikarbóna és hasonló módszerek itt nem alkalmazhatók. A duguláselhárítás legfontosabb eszköze a pumpa, amit erőteljes mozdulatokkal rántsunk fel, hogy a vákuum kifejthesse hatását. Hasonlóképpen használhatjuk a felmosót is, melynek fejét dugjuk bele a wc lefolyójába. A dugulás elhárító Szent Imre kertváros utcáiba 1 órán belül megérkezik, ha az otthoni módszerek nem vezetnének eredményre.