Molinó nyomtatás minden mennyiségben!

A plakat-matrica.com weboldalon többféle molinó nyomtatásra van lehetőség: UV molinó, Mesh háló, beltéri, illetve kültéri molinó nyomtatásra is, méghozzá akár 2.200 Ft/m2 értékben. Amennyiben ön 25 m2 fölötti mennyiségben rendel ingyenesség válik a méretre vágás, a széles visszahajtásának hegesztése, illetve a 25-50 cm távolságban ringlizés is.

[wp_ad_camp_1]

Molinó nyomtatás kedvezményes áron elérhető a plakat-matrica.com weboldalon. Ha ön nem rendelkezik kész grafikával, vagy nincsenek ötletei, szakembereink ebben is segíteni tudnak önnek és létrehozzák a lehető legjobb grafikát, amivel reklámozhatja termékeit vagy hirdetését. A molinó egy rendkívül strapabíró eszköz, amely ráadásul a legolcsóbb az összes reklámeszköz közül. Felfüggeszteni is nagyon egyszerű ezeket, hiszen minden molinóháló igény szerint gyűrűzhető. A molinók mind nagy méretűek, ezért lehetővé teszik, hogy mindenki számára láthatóvá váljon egy hirdetés vagy egy termék, ennek elérésért pedig érdemes kihívó színű betűket és képeket használni, hogy még jobban felkeltse az emberek figyelmét.

A molinók tehát figyelemfelkeltőek, hatékonyak, és rendkívül olcsók is. A minimális rendelési összeg 5.000 Ft + Áfa, és akár 3-4 munkanap alatt átveheti rendelt molinóját. Mindig figyeljen oda arra hogy méret arányos grafikát küldjön lehetőleg pdf, jpeg vagy tiff formátumban, mert csak ezekkel tudunk dolgozni.