Monyo, az újító sörfőzde

A MONYO Brewing az ország újhullámos sörfőzdéinek egyike. Az alapítók Pein Ádám és Németh Anti azzal a céllal hozták létre a Monyot, hogy kiváló minőségű, kisüzemi söröket kínáljanak azon fogyasztóknak, akiknek elegük van az egyenízű nagyüzemi lágerekből és igazi különlegességekkel szeretnék kényeztetni ízlelőbimbóikat.

Monyo olyan különleges söröket kínál a sör szerelmesei számára, melyek nem estek áldozatul az unalmas és silány tömegtermelésnek. Minden egyes Monyo sörnek megvan a maga története, karaktere, különlegessége. Az egyik alapító, Pein Ádám hiába próbálta hazai kézműves sörökkel ellátni a vendégeket a Kálvin téri MONYO-ban. A hazai kisüzemi sörök minősége azonban bőven hagyott kivetnivalót magában, így Ádám arra az elhatározásra jutott, hogy saját sörfőzdét alapít. Ehhez viszont egy olyan emberre volt szüksége, aki tudott is sört főzni. Ekkor Antit ajánlották neki, aki a házi sörfőzök egyike volt hazánkban. Eleinte ő is otthon kezdte egy egyszerű lábasban a sörfőzést. A folyékony kenyérrel való kísérletezés és főzés annyira megtetszett neki, hogy az egyetemi oktatói pályát lecserélte és végleg a sörfőzésnek szentelte szabadidejét.

A MONYO Brewing 2019-ben jött létre, amikor az alapítók úgy döntöttek, hogy mindent feltesznek egy lapra és létrehozzák saját sörfőzdéjüket. A Monyo célja, hogy a fogyasztóknak komplex élményt nyújtson. A Monyo az elmúlt pár évben komoly utat tett meg és még komolyabb sikereket ért el. Ami nem változott az a sör iránti rajongás, a humor és a kreativitás, na meg a kifogástalan minőség. A Monyo széleskörű termék kínálattal rendelkezik, minden egyes sörük izgalmas ízekkel csábítja a fogyasztókat. Bővebb információkért és a Monyo kínálat megtekintéséért érdemes ellátogatni az artizanshop.hu webáruházba!