Műfűmester műfű focipálya telepítés

Műfüves focipálya építés szakszerűen és nem lesz gond az örökös karbantartással. Műfű focipályára, a kiváló játékélményért. A minőségi műfű egy innovatív, nagyon jó dolog. Focipályára műfüvet tervezni rendkívül jó döntés, ha hosszú távon gondolkodsz. Ma már nagyon jó minőségű műfüvek vannak a piacon, sok újításon estek át, ezáltal sokkal-sokkal jobbak lettek elődjeiknél.

[wp_ad_camp_1]

Ha valaki csak évekkel ezelőtt találkozott utoljára műfűvel, akkor lehet, hogy nem jó emlékei vannak róla. Akkor még sokkal durvább, szúrósabb anyagból készültek. Nos, ma már a durvaság és szúrósság egyáltalán nem jellemző a prémium műfüvekre. Talán a legtöbben még nem ismerik fel a műfű előnyeit, pedig sok van neki. Amikor ügyfelekkel beszélgetünk a műfűről, sokan azért idegenkednek tőle, mert nem természetes anyagból van, így pedig rögtön a környezetre ártalmas kategóriába skatulyázzák be. Pedig a műfű, ha jobban belegondolunk, környezetkímélőbb, mint a természetes fű. Nem kell locsolni, nem kell nyírni, és ha nincs rá tovább szükség, akkor teljes egészében újrahasznosítható. A műfű teljesen allergénmentes és egészségre ártalmas anyagokat sem tartalmaz.

Műfüvet focipályára telepíteni eléggé menő ötlet és nem csak az örök zöld látványa miatt. Egy focipályán, ha mindig szép, gondozott füvet szeretnénk, akkor azzal nagyon sokat kell ám foglalkozni. A természetes fű nyírása egy ekkora nagy területen rengeteg időt vesz el. Az idő pénz, abból is a legdrágább. Egy alaposan megépített műfüves focipálya költsége mindenképpen megtérül.

Műfüves focipálya készítés

Műfüves focipálya készítés

Hogyan történik a műfű telepítés focipályára? A talajt nagyon jól elő kell készíteni és kb. 10 cm mélyen ki kell ásni, de ez függ az adott talaj minőségétől. Elő kell készíteni a szegélyeket is. Ezután jöhet az alapozás zúzott kővel. Alul nagyobb szemcséjű, a felső réteg pedig mindenképpen apróbb szemcséjű legyen. Igény szerint tehetünk a műfű alá geotextilt a gazosodás ellen, valamint vakond hálót is, ha alaposak szeretnénk lenni. Jöhet a műfű tekercsek leterítése, rögzítése. A leterített műfüvet granulátummal, vagy apró szemcséjű homokkal fel kell tölteni. A sportpálya műfüvesítése nagyobb és szakszerűbb kivitelezést igényel, mint a hagyományos kertek, játszóterek művűvel történő lerakása, ezért a legjobb szakemberekkel érdemes elvégeztetni.

Nem mindegy, hogy kivitelezésben kit bízunk meg ezzel a nagy precizitást és szaktudást igénylő feladattal. A műfűmester felkészült csapata tudja, hogy mi az örökzöld pázsit titka. Országosan telepít műfüvet focipályákra nemzetközi minősítéssel és 10 év garanciát vállal a munkájára. Ingyenes helyszíni felméréssel és árajánlattal kerülhetsz egy lépéssel közelebb a legzöldebb focipályához. Komplett kivitelezés, rövid határidő, pontosan dokumentált munkafolyamat jellemzi a műfűmester csapatát.