Munkásszálló Győr városában kiváló helyen

Olykor a munka miatt otthonról távol kell lennie az embernek. Ekkor a munkásszálló jelent kiváló alternatívát, hiszen pénztárca barát áron lehet hozzájutni. Sokan rossz véleménnyel vannak a munkásszállókról, hiszen nem minden esetben vannak jó körülmények ezeken a helyeken.

[wp_ad_camp_1]

Munkásszálló Győr – Győrben az Etalon Hotel jelent kiváló alternatívát azok számára, akik otthonuktól távol kell munkát vállaljanak Győrben. Az Etalon Hotel az ipari park közelében helyezkedik el, a Hűtő utcában. A szobaárak igazán kedvezők. Egy szobában három vagy négy ágy található, továbbá minden szobában található hűtőszekrény, LED-televízió és zárható szekrények. Természetesen fürdőszoba is tartozik minden szobához, valamint a folyósokon konyhahelyiség is van, ami kellőképp felszerelt. A konyhahelyiségben lehetőség van sütésre, főzésre, valamint az étel megmelegítésére. A hotel korszerű berendezéssel rendelkezik, továbbá az elmúlt években teljes felújításon esett át. A színvonalas szállóban minden adott ahhoz, hogy a vendégek jól érezzék magukat és pihenjenek.

Az Etalon Hotel tökéletes választás, akár munka kapcsán érkezik Győrbe, akár más esemény miatt keres olcsó szálláshelyet. A nagyobb társaság sem jelent problémát, ugyanis az Etalon Hotel kellő befogadó kapacitással rendelkezik. A több műszakos munkarend sem jelent problémát, mivel a helyi buszok meglehetősen sűrűn közlekednek. Természetesen ingyenes parkolási lehetőség is van, még pedig a hotel udvarán. A parkolóban gépkocsi és kisbusz parkoltatására is van lehetőség. Bővebb információkért, azt javasoljuk, hogy látogasson el az etalonhotel.hu weboldalra és tekintse meg a képeket és a bő leírást! Természetesen a weboldalon elérhetőséget is talál!