Musor.tv – az internetes műsorújság

Nagyon sokan szeretnek tévét nézni, van aki gyakrabban, van aki kevésbé gyakran. Napjainkban már hazánkban a külföldi csatornák is nézhetők. Egyre több és több csatorna jelenik meg, ezért nem árt ha tudjuk, hogy mikor milyen műsor megy az adott csatornán.

[wp_ad_camp_1]

A musor.tv weboldalon több mint 130 csatorna műsorújsága olvasható. Egy internetes műsorújság több szempontból is nagyon hasznos lehet. Például akkor, amikor nem tudjuk, hogy egy új sorozatot, vagy filmet mikor vetítenek, de meg szeretnénk nézni. Ilyenkor csak fellépünk a www.musor.tv weboldalra, kiválasztjuk a csatornánk és máris megjelenik, hogy mikor kezdődik a műsor. A weboldalon a belföldi (Duna TV, Duna World, Balaton TV, Heti TV, Hegyvidék TV, stb.) és külföldi csatornák (HBO, Disney Channel, Eurosport, Discovery Channel, stb.) műsorújsága egyaránt megtekinthető. A listán szereplő csatornák kategóriákra vannak osztva aszerint. Ezek a következők: Főbb tv csatornák, Film és sorozat csatornák, Gyermek és ifjúsági tv-k, Ismeretterjesztő tv-k, Sport tv-k, Zene tv-k, Hír tv-k, Rádiók, illetve Helyi tv-k.

A kategóriák segítenek abban, hogy megtudjuk, hogy melyik csatornán milyen témájú műsorokat vetítenek. A kedvenc csatornák fül alatt összeállítható egy saját, személyre szabott lista a kedvenc csatornáinkkal, így mindig könnyen megtaláljuk majd őket. A filmek mellett szerepel egy leírás arról, hogy miről szól a film. A beállítások fülre rákattintva kiválaszthatjuk, hogy melyik országban tartózkodunk és a műsorinformációk az adott ország időzónájának megfelelően jelenik majd meg. Kövesse a www.musor.tv online műsorújságot és tegyen arról, hogy ne maradjon le egy érdekes filmről, showműsorról. A weboldal, nagyon jül szerkesztett, gyors és könnyen átlátható, ezért mindenki számára érthető és kezelhető.