Műsor tv – Reggeltől estig csak mese!

Sokszor megtörténik, hogy haragszunk a gyermekünkre, ha a tv nézésén kívül semmi mással nem tudja lekötni magát. Ám vannak olyan élethelyzetek mikor nagyon tudunk annak örülni, hogy lefoglalják magukat.

[wp_ad_camp_1]

Műsor tv több mint 100 tv csatorna műsorit kínálja nap mint nap. Kedvére válogathat tudományos, kulturális műsorok, politikai műsorok, zenés mulatságok, híradók, film csatornák, sorozatok, sport csatornák és sok más témakör közül. A legkisebbek örömére több mint 15 gyermek csatornát és ifjúsági tv műsort kínálunk. Kínálatunkban megtalálja a Minimaxot, M2, Megamaxot, Disney Channelt, továbbá a Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon, Jimjam, Kiwi, Baby Tv, Duck Tv, Smile Tv is megtekinthető. A www.musor.tv weboldalunkra kattintva gyorsan informálódhat arról, hogy melyik csatornán éppen melyik mese kerül közvetítésre.

A kicsik nagy kedvence a Sam, a tűzoltó a Minimax csatornáján kerül közvetítésre, minden hétköznap. Továbbá itt tekinthető meg a Bogyó és Babóca kalandjai, Bob mester, Péter Pán legújabb kalandjai, Barbie: A hercegnőképző és még sok más vidám mese. A Boomerangon a kicsik és nagyok nagy kedvence is megtekinthető a leghíresebb macska-egér páros, ami nem mást, mint A Tom és Jerry. Szintén a Boomerang csatornán kerül közvetítésre a Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki, továbbá a Garfield-show, Pat a kutya és a Mr. Bean is. A Nickelodeon nagy sztárjai a Mancs őrjárat, a SpongyaBob Kockanadrág, a Tini Nindzsa Teknőcök és az Alviin!!! és a mókusok is. A Baby tv a legkisebbek számára jelent szórakozást, a lágy zenéivel és vibráló színeivel. A kis tipegők örömére mindennap megtekinthető az Állati party, Varázslatos első felfedezések és a Klasszikus zene és nyugtató történetek. Amennyiben nem szeretné, hogy gyermeke lemaradjon a kedvenc rajzfilmjéről, akkor kattintson a honlapunkra.