Musso könyvek online vásárlása

Guillaume Musso (1974. június 6., Antibes, Alpes-Maritimes, Franciaország) a 21. század elejének egyik legsikeresebb francia szerzője. Gyermekkora óta nagy rajongója volt a könyvek és színdarabok olvasásának. Ekkor meg volt győződve arról, hogy egy napon ő is regényeket fog írni.

Musso könyvek alacsony áron rendelhetőek meg a book24.hu weboldalról, tehát érdemes benézni hozzánk ha ön is régóta szeretné már elolvasni ezeket a könyveket. Miután befejezte a középiskolát Franciaországban, Guillaume Musso 19 évesen az Egyesült Államokba távozott. Több hónapot töltött New Yorkban, ahol más fiatal külföldiekkel élt, és fagylaltárusításból élt. Regényeinek ötletekkel teli fejjel tért vissza Franciaországba. Közgazdász diplomát szerzett, ennek köszönhetően középiskolákban tanított. Első regénye, 2001 -ben jelent meg, a Skidamarink című thriller, amely a Mona Lisa lopásáról mesél a Louvre Múzeumból. Egy autóbaleset után érdeklődni kezdett a halálközeli élmények iránt, és elképzelt egy történetet egy emberről, aki a halál közeledtével visszatér az életbe, amely több mint 1 millió példányban kelt el Franciaországban, és 23 nyelvre lefordították. Gilles Bourdos által rendezett filmet John Malkovich és Evangeline Lilly főszereplésével, és ezt 2009 januárjában mutatták be Franciaországban, majd nemzetközi szinten és bemutatta.

2009-ben Guillaume Musso volt a második legkeresettebb író Franciaországban, és egy 2011-es Edistat tanulmány szerint a harmadik helyen áll az általuk eladott szerzők listáján több könyv Franciaországban 2008 óta, Stephenie Meyer és Harlan Coben után. 2011 végéig 11 millió példányban adták el regényeit világszerte, amelyeket 34 nyelven olvashattuk el. Amennyiben többet tudna meg műveiről és azokról a könyvekről, amiket nálunk rendelhet, nézzen be a book24.hu weboldalra.