MXP kiegészítő szolgáltatások széles palettája

A Mixpakk Futárszolgálat szolgáltatásait rengetegen veszik igénybe, azonban nem lehet szó nélkül elmenni a kiegészítő szolgáltatások mellett sem, amiket most sorra veszünk lentebb.

[wp_ad_camp_1]

MXP kiegészítő szolgáltatások széles skálájára bukkanhatunk, ha ellátogatunk a mixpakk.hu weboldalra. Egy valamire való futárszolgálatnak van több megoldása is bizonyos esetekre. Ilyen például az árubiztosítás, elvégre mindannyian azt szeretnénk, hogy az általunk feladott áru biztonságosan eljusson egyik helyről a másikra. Alapvetően 50 ezer forintig automatikusan vállalják a küldemények biztosítását. Ha hétköznap nem adjuk fel a csomagot, akkor várhatjuk a következő hét hétfőjét. Kivéve, ha a MXP kiegészítő szolgáltatásokon belül a szombati csomagszállítást vesszük, azonban ezek csak a DEPO városokban elérhető délelőtti kiszállítással. A MXP Futárszolgálat azt is vállalja, hogy külsős terephelyen is felveszi az árut, valamint egy szabadon választott címre ki is szállítják.

A MXP Futárszolgálat SMS vagy E-mail formájában tájékoztatja a címzettet a küldemény feladásáról, valamint annak várható kiszállításáról. Ez azért igazán hasznos, mert sokan, ha várnak egy csomagot, ki se akarnak mozdulni a lakásból, hogy biztosan ne halasszák el a csomag megérkezését. Meg kell még említsük az utánvétet készpénzben, mivel ez az egyik legfontosabb szolgáltatása a Mixpakk Futárszolgálatnak, valamint rengeteg ember kedveli ezt a fajta megoldást, mivel rengeteg előnye van. Kényelmes, átlátható és nem kell bankba vagy automatákhoz szaladgálni, ha épp nincs az átvevőnél otthon készpénz. Ha a Mixpakk Futárszolgálat weboldalára a mixpakk.hu weboldalra ellátogat, akkor megtekintheti a kiegészítő szolgáltatások teljes listáját.