Nincs kifogás, Önre vár a jó fogás a Csodatavi horgásztónál

Csodálatos, természetes környezet, szinte mindenfajta őshonos és telepített halfaj várja a pecázás kedvelőit Somogy megye szívében, a Csodatavi Horgásztónál. A környék, és ez a gyönyörű tó azonban a természetbarátok számára is ideális pihenőhely. A horgásztó környékén található faházak akár hosszabb pihenésre, a természetben eltöltött időre is lehetőséget biztosítanak. Szabadtéri sütés-főzésre is van lehetőség, így az időtöltés garantáltan élvezetes lesz.

[wp_ad_camp_1]

Legyen akár tapasztalt horgásztárs, akár kezdő pecás, a Csodatavi Horgásztó ideális terep a csalik bevetésére. A horgásztó hajnaltól egészen napnyugtáig meghorgászható, így a nagy fogásra bármikor számíthatunk. Érdemes csalit készíteni a békés halfajták számára, úgymint keszegféléknek, vagy nyurgapontynak. A ragadozó halak közül csukát, harcsát vagy süllőt is ki lehet fogni. A horgásztó rejt még nagy tömegű halakat is, hiszen fogtak már horgásztársak itt több mint 20 kilós pontyot, fél mázsás harcsát.

A környezet csodás, hiszen a tavat hatalmas park öleli körül, ennek révén a horgásztó megőrizhette természetes adottságait. A körülmények nemcsak a horgászáshoz ideálisak, hiszen ebben a csodás, békés környezetben, nyugalomban garantáltan kipihenhetjük a hétköznapok rohanását. Vadregényes környezet, és hatalmas halak teszik emlékezetessé a nyaralást, ha Somogy megyét, és a Csodatavi horgásztavat választja a család számára.

Csodatavi horgásztó

Csodatavi horgásztó

Horgásztavunk családokat, baráti társaságokat egyaránt szeretettel – és kedvező árakkal – vár. Horgászbotot mindenképp érdemes hozni, hiszen a nagy fogás Önre is vár. S ha már eldöntötte, hogy a Csodatavi horgásztóra jön, fényképezőgépet is hozzon, hogy mások is lássák, ha elmondja: „Ekkora halat fogtam!”

Forrás: http://horgaszto.me