Nívós hotel Zuglóban

Időnként mindenkinek jár a pihenés és a kikapcsolódás és nincs is jobb egy olyan szállodánál, ahol wellness részleg is van. A Szőnyi Hotel az egyik leggyermekbarátabb szálloda Budapesten, ahová minden családot szeretettel várnak, és akár gyermekfelügyeleti szolgáltatás is igénybe vehető. Így az egész család együtt tud pihenni és szórakozni.

[wp_ad_camp_1]

Hotel Zuglóban a Szőnyi út 38-40-es szám alatt. A Szőnyi Garden Hotel több évtizede működik Budapesten és azóta is nagy népszerűségnek örvend. Legyen szó üzletemberekről, családokról, turistákról, itt mindenki a legjobbat kapja. A hotelben negyvenkét kényelmes és jól felszerelt szobával rendelkezik, amelyekben minden vendég számára elérhetők a következő alapszolgáltatások: Wifi internet, LED televízió, széf, kulcskártya, antiallergén padlószőnyeg, halk légkondicionáló, hajszárító, minibar, zárt parkoló, játszótér, büféreggeli, illetve korlátlan wellness használat. Fontos a fejlődés és az újítások, ahhoz, hogy megmaradjon a magas színvonal és minél több vendég látogasson el ide. Az egyik ilyen újítás, a nemrég elkészült wellness részleg, amelyet minden vendég korlátlanul és ingyen használhat. A wellness részlegben jakuzzik, finn szauna, bioszauna, infraszauna, sószoba és gőzkabin várja a vendégeket. A vendégeket rugalmasan kezelik és akár a különleges igényeikre is figyelmet fordítanak.

Nívós hotel Zuglóban

Nívós hotel Zuglóban

Pihenjen Ön is családjával a Szőnyi Garden Hotel Budapestben!

A kisgyermekes családok, valamint, ahol több gyermek is van a családban, mindig nagy dilemma előtt állnak, hogy hova érdemes menni pihenni, ahol a szülők és a gyermekek egyaránt jól érezhetik magukat. Véleményünk szerint a Szőnyi Hotel Budapest mindenki számára kiváló szórakozási lehetőséget biztosít. Itt az egész család ki tudja pihenni fáradalmait és kiválóan szórakozhat a színes program lehetőségnek köszönhetően! Ha kikapcsolódásra vágyik és eltöltene néhány napot egy kellemes környezetben, ahol kipihenheti magát és a munka okozta stresszt, akkor a legjobb választás az Ön számára a Szőnyi Garden Hotel Zuglóban. A szonyihotel.hu weboldalon részletes információkat olvashat a szolgáltatásokkal, árakkal, ajánlatokkal kapcsolatosa. Ha kérdése lenne, akkor nyugodtan hívja a 36-1 222-0015-ös telefonszámot, vagy írjon emailt az info@szonyihotel.hu e-mail címre. Töltse el Ön is itt szabadidejét családjával együtt!