Nyaraljon a csodás Montenegróban!

Ha szeretne tengerparti országban nyaralni megfizethető áron, akkor nem kell messzire utazni, csak Montenegróig. Az Adriai-tenger partján található balkáni ország számos természeti csodát rejt, így érdemes ide ellátogatni. Ráadásul mindez egyáltalán nem drága.

[wp_ad_camp_1]

Montenegró az ideális nyaralóhely, ha nem szeretne egy kisebb vagyont kifizetni a nyaralásra. Az országban sokkal kedvezőbb árakkal lehet találkozni, mint nyugaton. A beutazáshoz nincs szükség semmiféle különleges okmányra, vízumra, csak az útlevélre, szeide elutazni és mélyigazolványra. A Montenegróba utazó magyarok elsősorban nyaralás céljából keresik fel az országot. A két legjelentősebb nyaralóhely Becici és Budva. Montenegró csodaszép tengerpartokkal rendelkezik, így érdemes ide ellátogatni. Ha strandolás mellett célszerű a kulturális látnivalókra is időt szakítani, hiszen ezek is igazán tetszetősek. Például A Kotor-régió kultúrtörténeti és természeti értékei az UNESCO világörökségének is részei. Mindez elmondható a Durmitor nemzeti parkról is, mely szintén megér egy látogatást.

Montenegró romos óvárosai valóságos időutazásra hívják az embereket. Aki érdeklődik a történelem iránt, annak ez kihagyhatatlan látnivaló! Mondhatni csodás, romantikus látnivalókkal van tele az ország, így akár a nászutat is érdemes ide tervezni, különösen a hegyes vidékekre vagy a tengerpartra. Ráadásul igazán finomak az ételek Montenegróban, különösen a füstölt sonkák és a sajtok. Ezeket mindenképp érdemes megkóstolni, ha Montenegróban jár! Bővebb információkért és a kiváló utazási ajánlatokért látogasson el az invia.hu weboldalra, ahol bővebb információkat is talál erről a csodás országról, illetve meg tudja tekinteni az utazásról szóló információkat is egyben!