Olcsó pedikűr Őrmezőn kellemes környezetben

A nyár rohamosan közeledik, a jó idő beköszöntével pedig a cipőkből, szandálokból előbukkannak a lábujjak. Sok nő dönt ekkor úgy, hogy pedikűröshöz fordul, hogy minél tökéletesebb legyen megjelenése.

[wp_ad_camp_1]

Olcsó pedikűr Őrmezőn barátságos környezetben tapasztalt pedikűrössel. A jó idő beköszöntével nem csak a cipő, strandpapucs teszi lehetővé a lábujjak szem előtt létét, de a nyaralás alatt is az ember lánya szívesen sétál a tengerparton mezítláb. Nem csoda, hogy a tavaszi, nyári hónapokban a nők sorban állnak az időpontokért, hiszen mindenki szeretne csinos manikűrt lábkörmeire. Bonyolultabb a helyzet, abban az esetben, ha valamiféle egészségügyi problémával küzd, amit takargatni kényszerül. A zárt cipő, ugyan megoldásnak tűnhet, hiszen a problémát elfedi, azonban nem oldja meg azt. Ráadásul a szűk, zárt cipőben a láb alig tud szellőzni. Sokan szeretnének szép lábkörmöket, azonban az egészségügyi probléma, úgy, mint körömbenövés vagy bőrkeményedés megakadályozza őket, hiszen nem akarják, hogy más is lássa a problémát. Éppen ezért lemondanak a pedikűrről, ami nagy hiba!

Pedikűr

Pedikűr

A Kati Szalonban nem kell szégyellnie, ha lábai nem teljesen egészségesek. A szalonban ugyanis lehetőség van gyógypedikűrre vagy szükség esetén akár körömprotézis építésére is. A pedikűr kezelés alatt ingyenes lábbeli sterilizálásra és fertőtlenítésre van lehetőség. A francia manikűr igazán népszerű és ez a pedikűr tekintetében sincs másképp. Sokan viszont lábkörmeiken is az élénk színeket preferálják, számukra széles színskála áll rendelkezésre. Ha cukorbeteg, akkor fontos, hogy arról tudjon a pedikűrös, ugyanis számukra diabéteszes pedikűrt érdemes választani. Látogasson el a kati-szalon.hu weboldalra bővebb információkért!