Olcsó pendrive a világhálón!

Az xxldvd.eu weboldalon lehetőség van arra, hogy több mint 50 pendrive közül válogasson, amelyek többféle színben, stílusban, illetve kapacitásban kaphatóak, van például 8 GB-os, 16 GB-os, 32 GB-os, 64 GB-os, illetve nagyobb kapacitásúak is, mint például a 128 GB-os, vagy éppen a 256 GB-os pendrive, amelyek már ritkábbak, de ha ki tudja őket használni, akkor érdemes rájuk szánni a pénzt.

[wp_ad_camp_1]

Olcsó pendrive széles kínálata elérhető tehát az xxldvd.eu weboldalon, ahol a teljes pendrive kínálatot is bátran meg lehet tekinteni. Amikor pendrive-ot választunk érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen célból vásárolunk, hiszen ha csak dokumentumokat vagy képeket szeretnénk tárolni vagy szállítani, akkor erre a célra megfelelnek a 2 vagy éppen a 4 GB-os pendrive-ok, de ha már filmeket szeretne tárolni, vagy ha nem szereti kitörölni régi dolgait és képeit, akkor mindenképpen válasszon egy nagyobb, 16 vagy 32 GB-os darabot. Webáruházunkban többféle márkával is találkozhat, van például Kingston, Maxell, MediaRange, Sandisk, illetve Transcend pendrive is, amelyek mind jó minőségűek.

Pendrive

Pendrive

Egy másik nagyon fontos szempont pendrive választásnál a csatlakozó. A legjobb és legmodernebb csatlakozó az USB 3.0, ez a leggyorsabb és a legjobb minőségű is egyben, de sokak számítógépe még csak az USB 2.0-át érzékeli, ezekből is bőven találhat még weboldalunkon. Amennyiben többet szeretne megtudni a pendrive-okról, nem árthat felkeresni weboldalunkat az xxldvd.eu-t, hiszen itt az árakat is megtekintheti. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a pendrive-okkal kapcsolatban, ezt is megteheti, csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az xxldvd@xxldvd.eu e-mail címen, vagy bátran tárcsázza a +36 30 251 8713 telefonszámot. Minden pendrive-unkra 2 éves garanciát vállalunk, jó vásárlást!