Ön hallott már a Banktech Safe-ről?

Az irodaházak, bankok, áruházak, működése napjainkban már elképzelhetetlen biztonsági rendszer nélkül. Hogyha egy olyan helyiségről van szó, ahol az értékeket biztonságba szeretnénk tudni, akkor bizony szükség van egy megbízható, modern, jól működő védelmi rendszerre.

[wp_ad_camp_1]

A www.banktechsafe.hu weboldalon mindent megtalál, ami biztonság. A weboldal nemcsak mint a cég hivatalos honlapja, hanem mint vállalkozás internetes áruháza is működik. A weboldal fenti részén kiemelten megtaláljuk a webáruház fülecskét, amire ha rákattintunk megjelenik egy lista a termékekkel. Az itt látható biztonsági eszközökről képeket is láthatunk, amire ha rákattintunk elolvashatjuk a vele kapcsolatos legfontosabb információkat. A Banktech Safe Kft. már több mint 24 éve működik sikeresen és a banktechnológiában vezető, világszerte ismert cége első számú hazai disztribútora. Minden ügyfél számára a kockázatoknak megfelelően alakítják ki az integrált védelmi rendszereket.  Nemcsak a védelmi rendszerek beszerelésében számíthat a Banktech-re, hanem azok szervizelésében is.

A szolgáltatások része a tanácsadás is, ahol az itt dolgozók a legjobb tudásuk szerint segítenek a megfelelő biztonságtechnikai megoldás megtalálásában. Az a cél, hogy az ügyfél a legjobb döntést hozza, ismerve az összes választási lehetőséget. A páncélszekrények szállítása és telepítése szintén a szolgáltatások része, mint ahogy a szerízelés és a karbantartás is. Hogyha otthoni és kisvállalati biztonsági megoldásokról van szó, akkor szintén számíthat a Banktech munkatársaira. Ha biztonsági, védelmi rendszerekről van szó, akkor mindenképp válassza a Banktech Safe Kft.-t. Kérdés esetén hívja bizalommal a +36 1 204 66 42-es telefonszámot vagy írjon emailt az info@banktech.hu email címre.