Ön hallott már a www.greenautokolcsonzo.hu weboldalról?

Életünk során adódhatnak olyan helyzetek, amikor autót kell kölcsönöznünk. A Green Autókölcsönző már több éve sikeresen működő cég, ahol a bérelhető autók listája folyamatosan bővül. Itt a kölcsönzés gyors, megbízható és korrekt ügyintézéssel történik, adott esetben akár hétvégén is.

[wp_ad_camp_1]

A www.greenautokolcsonzo.hu weboldalon mindent megtudhat, ami a kölcsönzéssel kapcsolatosan. Az itt bérelhető autókat folyamatosan ellenőrzik, ezért kiváló műszaki állapotban vannak. Az ide látogató kölcsönözhet kisteherautót, teherautót, emelőhátfalas kisteherautót, kisbuszt, személygépkocsit és hűtőautót is. Ezeknek a járműveknek a bérlése nagyon sok esetben megoldást jelenthet a problémánkra. Költözésnél például, amikor saját autónkkal nem tudjuk elszállítani a bútorokat. Ilyenkor a legjobb, leggyorsabb, legpraktikusabb és legköltséghatékonyabb megoldás a teherautó bérlés. A kisbusz bérlés szintén jól jöhet, akkor amikor egy több fős csapattal szeretnénk kirándulni menni, elutazni egy esküvői helyszínre, céges rendezvényre, stb. Ilyen esetben, ha a csapatból senki nem vállalja a sofőri szerepet, akkor igényelhető sofőri szolgáltatás is.

A bérlést az négyféleképpen teheti meg: személyesen a cég telephelyén; a weboldalon az „árajánlás kérése” gombra kattintva; valamint telefonon vagy e-mailben keresztül. Abban az esetben ha egy bérelt jármű valamilyen okból meghibásodik, az itt dolgozók mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél hamarabb kijavítsák a hibát. Ha ez nem sikerülne, akkor csereautót biztosítanak az ügyfél számára. Tudjon meg minél többet a Green Autókölcsönzőről és látogasson el a www.greenautokolcsonzo.hu internetes oldalra. Ha bármilyen kérdése lenne, akkor tárcsázza a  +36 30 229 4100-as telefonszámot, vagy írjon emailt az info@greenautokolcsonzo.hu e-mail címre.