Ön is ismeri az Eneos motorolajokat?

Az Eneos márka egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ennek ellenére elképzelhető, hogy Ön nem hallott róla. Az Eneos márkát és termékeit nem csak az autótulajdonosok, hanem az autószerelők és szakértők is nagyon kedvelik és ajánlják. Ha szeretne többet megtudni a márkáról vagy megvásárolni termékeit, akkor olvasson tovább!

[wp_ad_camp_1]

Eneos motorolajok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, így elképzelhető, hogy Ön is hallott már erről a márkáról. Az Eneos nagyon hosszú múltra tekint vissza. Egészen 1888-ig vissza kell mennünk, ugyanis ekkor kezdődött a márka történet. Így nem csupán Japán, hanem Ázsia legrégibb és egyben legnagyobb motorolaj gyártójának számít az Eneos. Mivel ilyen hosszú múlt áll a márka mögött, így nem csoda, hogy kiváló minőségű termékeket dobnak piacra, illetve az innováció is fontos számukra. Japánban a benzinkutak jelentős része Eneos néven szerepel. A márka nem kizárólag motorolajjal, hanem üzemanyaggal is foglalkozik, így ezért lehet Japánban olyan sok Eneos felirattal rendelkező benzinkutat látni. Viszont a fő profil továbbra is az olajgyártás, illetve szállítás maradt.

Az Eneos-t a világ legjelentősebb olajgyártójaként gyártják számon, továbbá tizennégy autógyárnak szállítanak olajat. Annak érdekében, hogy a minőséget tartani tudják, nem csupán a gyártásra, hanem a fejlesztésre is nagy hangsúlyt fektetnek. Az Eneos nem csupán a kis köbcentis benzines és hibrid japán autók számára gyárt motorolajat, tehát az amerikai és európai autókba is megfelelők az Eneos motorolajok. Ha Eneos motorolajat használ, akkor biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű motorolajhoz jut! Ha szeretne Eneos motorolajat használni vagy bővebb információkhoz jutni, akkor látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba és tájékozódjon!