Ön is szeretne ablakaihoz külön széljegyzetet?

A Thermopane Salamander Streamline 76 ideális választás azoknak, akik nyílászáró rendszereiket szeretnék külön kategóriába soroltatni. A Salamander Streamline a Siegenia márka TITAN ablakvasalatai alapján gyártott legjobb ár-érték arányú terméke.

Az ablakokhoz való külön széljegyzék kapcsán itt találhat bővebb információkat! A Salamander Streamline 76 a PET-RO Nyílászáró egyik legnépszerűbb terméke. Nem csupán megfelelő műszaki paraméterekkel rendelkezik, hanem gyakorlatilag prémium kategóriás termékekről van szó. További előnye ennek a terméknek, hogy díjszabás alapján a középmezőnybe tartozik, így nem csak az igazán tehetősek engedhetik meg maguknak. A Salamander Streamline 76 német minőségi termék, mely öt légkamrás műanyag ablak profil. A vásárló fehér és színes kivitelben is választhatja. A választható színek negyvenöt árnyalatban elérhetők. A 76 milliméter vastag tokszerkezet RoundLine kivitelben elérhető. A Salamander Streamline 76 negyvenöt decibelig hangszigetelt, amivel a IV-es zajvédelmi osztályba tartozik.

A Salamander Streamline 76 ablakok külső oldali alumíniumboritással rendelkeznek. Az ablakok kérhetők két rétegű huszonnégy milliméteres vagy háromrétegű negyvennégy milliméteres üveggel is. A Salamander Streamline 76 szigetelt ablakrendszer ambiciózus megjelenéssel, modern ablaktechnológiával és elegáns dizájnnal rendelkezik. A felső kategóriás időjárás-védelemmel ellátott központi tömítésnek köszönhetően a maximális élettartam és az optimális szigetelés garantált. A kettős üvegezésű rendszer két tömítősíkkal rendelkezik, ami által garantálható a betörés elleni védelem, a hangvédelem és a totális hővédelem. Ha bővebb információkra van szüksége, akkor látogasson el a petro-nyilaszaro.hu weboldalra!