Ön tesz eleget félre nyugdíjas éveire? Kalkuláljon!

Ha még messze vannak a nyugdíjas évek, akkor nehéz a spórlásra gondolni, arra az időre félre tenni, amikor nem lesz más bevétel csak a nyugdíj és az a félre tett pénz, amit érdemes minél hamarabb elkezdeni gyűjteni. Érdemes alaposan utána nézni annak, hogy mennyi nyugdíjra számíthat majd, és mekkora összeget érdemes havi szinten már most félre tennie, hogy idős korában ne legyenek anyagi gondjai.

[wp_ad_camp_1]

Hasznos tanácsokat és pontos részleteket a Nyugdíjbiztosítás.com kalkulátor oldalán olvashat! Az általunk biztosított rendkívül egyszerű, de nagyon praktikus program számára csak meg kell adnia az életkort és a jelenlegi nettó fizetés összegét. Ezek után az alkalmazás máris számol, egy szem pillantás alatt elárulja, hogy mekkora állami nyugdíjra számíthat.

Nyugdíjbiztosítás

Nyugdíjbiztosítás

Ha nem elégedett az eredménnyel, úgy érzi, hogy több pénzre lenne szükséges a gondtalan idős korhoz, akkor itt az ideje megtakarítani egy kis pénzt ennek érdekében. A honlapunkon adott narancssárga gomb megnyomása után kiszámolhatja a nyugdíj kiegészítését a havi megtakarított összeg, vagy a havi elvárt nyugdíj kiegészítés változtatásával. A számítás után természetesen ingyenes tanácsadással is szolgálunk, amihez nem kell más csak egy egyszerű telefonhívás.

Ha tehát előre látó és gondos, nem akar évek múltán csúnyán csalódni, akkor itt az ideje, hogy komolyabban utána nézzen megtakarításainak, nyugdíj összegének. Tegye próbára nyugdíj kalkulátorunkat, számolja ki egyszerűen és gyorsan, hogy mekkora megtakarításra van szüksége!