Online érettségi felkészítő az érettségire

Gyűjtse össze az összes jegyzetét, PowerPoint-ját mielőtt elkezdene tanulni. Ha jegyzetfüzetet, kvízlapot vagy más tanulmányi eszközt használ, készítse elő azokat, mielőtt megkezdené a tanulmányokat. Készítsen ütemtervet arra vonatkozóan, hogy mikor kezdje meg a tanulást minden vizsga előtt. Tervezzen előre minden vizsgát. Kezdje el a jegyzetek mielőbbi áttekintését. Ez kulcsfontosságú az érettségihez. Az előre tervezés azt is biztosítja, hogy más ütemtervek, ne ütközzenek a tanulmánytervével.

[wp_ad_camp_1]

Online érettségi felkészítő elérhető az erettsegi-felkeszito.hu weboldalon tehát nézzen be hozzánk és itt mindent megtalál ami az érettségivel kapcsolatos és a felkészítő árát is megtalálhatja. A négy-hat fős csoportban történő tanulás lehetőséget kínál arra, hogy alaposabb megbeszélést folytasson az osztály többi diákjával. A hatékony tanuló csoportok alapszabályokat határoznak meg. Próbáljon meg mindent megtenni, hogy ne térjen le a témáról, és ha más témák merülnek fel, próbálja a beszélgetést a tanulmányi témára irányítani. Nem akarja a tanulmányi idejét olyan beszélgetésekre pazarolni, amelyek nem segítenek az anyag elsajátításában. A kártyák hasznos eszközök lehetnek az olvasási feladatokból származó fontos kifejezések, fogalmak, képletek és még idézetek tanulmányozásához.

Online érettségi felkészítő

Online érettségi felkészítő

Olyan játékokat is használhat, mint a Jeopardy, hogy megtanulja és megjegyezze a szókincset. Távolítson el mindent, ami megzavarja a gondolkodásmintáját a tanulás során. Néhány példa a zavaró tényezőkre: Kapcsolja ki a közösségi média és más alkalmazások figyelmeztetéseit, amelyek zavaróak. Ha az éhsége elvonja a figyelmét, tartson kéznél egészséges harapnivalókat. Ha szobatársai elvonják a figyelmét, keressen egy csendes helyet a tanuláshoz. Ha még ennél is több információt és részletet tudna meg nézzen be az erettsegi-felkeszito.hu weboldalra.