Online jóga kedvező árakon!

Felmérések szerint azok, akik jógáznak, jobban ismerik testüket, mint azok, akik nem gyakorolják a jógát. Testükkel is elégedettebbek és kevésbé kritikusak. Ezen okok miatt a jóga szerves részévé vált az étkezési rendellenességek és a pozitív testképet és önértékelést elősegítő programok kezelésében is.

[wp_ad_camp_1]

Online jóga mindenki számára elérhető a kingayoga.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és ismerje meg jóga programjainkat. A jóga közbeni éberség arra utal, hogy figyelmét arra összpontosítja, amit a jelen pillanatban tapasztal, anélkül, hogy elítélné önmagát. Kimutatták, hogy a jóga gyakorlása nemcsak az órákon, hanem az ember életének más területein is fokozza az éberséget.  A kutatók azt találták, hogy a jógát gyakorló emberek figyelmesebbek voltak. Mind a jógagyakorlás évei, mind a heti gyakorlási percek száma jobb tudatos étkezési pontszámokkal volt összefüggésben. A jóga gyakorlása segít abban, hogy jobban tudatában legyen a testének. Ez a fokozott tudatosság az étkezésre is átterjedhet, miközben megízesít minden falatot vagy kortyot. A jógát gyakorló és figyelmes étkezők jobban összhangban vannak testükkel. Érzékenyebbek lehetnek az éhségjelekre és a teltségérzetre. A kutatók azt találták, hogy azok az emberek, akik legalább hetente egyszer legalább 30 percet gyakoroltak jógát, felnőttkoruk alatt kevésbé voltak túlsúlyosak. A túlsúlyos emberek pedig valóban lefogytak.

Online jóga

Online jóga

Összességében azoknak, akik jógáztak, alacsonyabb volt a testtömeg-indexük (BMI), mint azoknál, akik nem gyakorolták a jógát. A kutatók ezt az éberségnek tulajdonították. A figyelmes étkezés pozitívabb viszonyt eredményezhet az étellel és az étkezéssel. A jóga arról ismert, hogy képes csillapítani az elme és a test feszültségét és szorongását. De hatással lehet az ember mozgóképességére is. További részletekért és a jógaórák megtekintéséért keresse fel a kingayoga.hu weboldalt, és itt mindent megtudhat.