Optika Miskolc – A látásvizsgálat fontos!

Sokan tévesen úgy vélik, látásvizsgálaton elsősorban azoknak érdemes részt venni, akik valamilyen látásproblémával küzdenek. Ez azonban nem egészen így van, ugyanis a legtöbb ember nem igazán érzi, ha látása romlik. Még azok sem, akik szemüveget vagy kontaktlencsét hordanak, vagy ha észlelik is a látás romlását, akkor csak abban az esetben, ha a romlás már jelentős mértékű. Éppen ezért a szakemberek azt javasolják, hogy legalább éves szinten érdemes látásvizsgálatra sort keríteni. A vizsgálatnak köszönhetően hamar kiderül, hogy minden rendben van-e, esetleg valamilyen problémával küzdesz, amiről sejtelmed sem volt.

Optika Miskolc szívében barátságos környezetben! A Sólyomszem optikába nem csak a barátságos kiszolgálás miatt érdemes betérni, hanem a kiváló minőségű termékek és a szakemberek alapos, precíz munkája szerint is. A több évtizedes szakmai múltnak köszönhetően a magasan képzett optikus, optometrista és mesteroptikus szakemberek a legmagasabb szintű kiszolgálásban és vizsgálatokban részesítik a betérőket, akár látásvizsgálatról, akár egyéb szolgáltatásról van szó. Ha látásvizsgálaton szeretne részt venni, akkor érdemes a Sólyomszem optikát választani! A tapasztalatok azt mutatják, hogy a többség kever bizonyos kifejezéseket, mint a szemvizsgálat, látásellenőrzés és látásvizsgálat. Érdemes tudni az ezek közti különbségeket. A látásellenőrzés során arra derül fény, hogy az ügyfélnek szüksége van-e szemüvegre vagy sem. Ha pedig szemüveges az ügyfél, akkor a látásellenőrzés azt deríti ki, hogy a jelenlegi szemüvege megfelelő-e, rendesen lát-e benne az ügyfél.

A látásvizsgálat egy következő lépcsőfok, amelyre akkor kerül sor, ha az ügyfélnek szemüvegre van szüksége. A látásvizsgálat során derül ki, hogy milyen szemüveglencse szükséges. A dioptriaérték ellenőrzése táblás látáspróbával és komputerrel történik. Ha szükséges, akkor a szakember olvasó vagy távoli szemüveget is javasol az ügyfél számára. A harmadik típus, a szemvizsgálat akkor szükséges, ha az ügyfél szeme valamilyen betegséggel küzd. A vizsgálatot szemész szakorvos végzi. Ha szeretne egy trendi sport-, vagy napszemüveget, látásvizsgálatra van szüksége, esetleg szemüveg javítás miatt kell mielőbb felkeresnie egy optikát vagy szemüvegkészítésre van szüksége, akkor látogasson el a Sólyomszem optikába Miskolcon!