Orosz nyelvoktatás, melynek te vagy a középpontjában!

Ha régi vágyad, megtanulni oroszul, de eddig nem mertél belefogni, akkor éppen itt az ideje, mégpedig az Up2You Nyelviskola kitűnő tanárai segítségével! Az egyéni oroszoktatási módszer során a saját tempódban tudsz haladni, a nyelvtanár kizárólag veled foglalkozik!

Orosz nyelvoktatás teljes mértékben rád szabva történik az Up2You Nyelviskolában! Sok nyelviskolában a csoportos órákat preferálják, mivel ez anyagilag sokkal jobban megéri a nyelviskolának. Ugyanakkor a nyelvtanulók számára nem feltétlenül előnyös. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb nyelvtanuló feszeng a csoportos órák alatt, ráadásul mindenképp igazodni kell a többiekhez. Hiába zsonglőrködik ügyesen a tanár, nagyon nehéz személyre szabott órát tartani a csoportos órán belül. A csoportos óra esetében mindenképp igazodni kell a leglassabban haladóhoz, így hiába szeretne a csoport többi tagja gyorsabban haladni, ez nem igazán kivitelezhető. Ha számodra megy lassan a tanulás, akkor sajnos frusztrálni fog az, hogy a többiek sokkal jobban haladnak, mint te. A megoldást tehát az egyéni haladásjelenti, a saját tempódban!

Az Up2You Nyelviskolában lehetőséged van részt venni egy hatvan perces, ingyenes próbaórán, amelynek keretein belül a tanár megismer téged és céljaid, valamint szintfelmérés és igényfelmérés is történik. Ezt követően elkészül a személyre szabott Nyelvi Edzésterv, amely segít eljutni a célod megvalósításáig. Az orosz nyelvoktatás egyénileg történik, a saját tempódban, rugalmas időbeosztásban. Nem csak az írásbeli, hanem a szóbeli készségeid is fejlődnek a tanulás folyamán! Ráadásul kapsz egy kedvezményes tankönyvcsomagot, továbbá a hozzá tartozó hanganyagot. Ha szeretnél bővebben tájékozódni, akkor látogass el az up2you.hu weboldalra!