Országos műfű telepítés professzionálisan!

A műfű fokozott elterjedése és népszerűsége okkal történik. De ahhoz, hogy minden tökéletes legyen, ami a végeredményt illeti, professzionális módon kell telepíteni az adott területre.

A műfű pázsit sokkal többet ad nekünk, mint azt elsőre vélnénk. Gondozásmentes kertet, udvart, teraszt, erkélyt, focipályát, teniszpályát, sportpályát, csodálatos intézményi udvarokat, stb. De nem szaladjunk ennyire előre.

Önben is felmerült a kérdés, talán érdemes lenne műfűvel telepíttetni az udvart, vagy a kocsibeállót? Ehhez az elhatározáshoz valószínűleg azért jutunk, mert több bosszúságot okoz a fű, a kert, mint örömöt. A fű kiég, kiszárad, kikaparják a kutyák, sok időt vesz el a fűnyírás, a locsolás, az ápolása. Mert a valódi fű csak akkor szép, ha babusgatjuk és rendszeresen gondozzuk.

A műfű azonban gondozásmentesen is az év minden napján tökéletesen szép zöld és frissen nyírt látványú. Lássuk, hogyan lehet Önnek is tökéletes a kertje, műfűvel!

A műfű lerakás bosszúságot is okozhat, ha nem megfelelő módon van elvégezve. Érdemes inkább erre szakosodott csapatra bízni a műfű telepítés minden mozzanatát, hiszen ekkor biztonságban érezheted magad és az udvarod is. Ne lásson Ön sem hozzá saját kezűleg, ha egy picike bizonytalanság is felmerül.

A műfű lerakása országosan is lehetséges, nem kell feltétlenül a területileg legközelebbi céget megbízni. Ha Önnek szimpatikusabb a referenciái miatt egy, az ország másik felében lévő műfű lerakással foglalkozó cég, bátran kérhet tőlük is árajánlatot.

Műfű

Műfű

Mi a műfű lerakás menete?

A műfű lerakás első lépése, hogy felvesszük a kapcsolatot a vállalkozással, akit szeretnénk felkérni a munkára. Lefotózzuk, lerajzoljuk a kertet, vagy bármilyen területet, ahol műfű szőnyeget képzeltünk el. Megküldjük a terület adatait, szélességét, hosszúságát, elmondjuk a kívánságainkat. Például, ha vannak fák, amik a szívünkhöz nőttek és a világért sem szeretnénk kivágni, akkor azt körbe lehet műfüvezni, megóvva ezzel a természetet.

Ha a műfű telepítő cég megküldte az árajánlatot és azt elfogadtuk, akkor azonnal kezdődhet a nagy munka. A megbeszélt időpontban kitelepül a csapat és megkezdik a terület műfű telepítését. Mivel ez nagyon összetett munkafolyamat, ide kattintva elolvashatod és videókat is nézhetsz, hogy el tudd képzelni milyen ez a valóságban.

Aki nem ismer kompromisszumot és nála a kert, az udvar sem nézhet ki akárhogyan, a műfű telepítés csakis professzionálisan történhet számára.

Én azt javaslom, vágjon bele, hiszen a műfű tényleg megkönnyíti az életét azoknak, akik eddig sok időt töltöttek a kertben, de már nincs annyi energia, vagy idő, amit rá tudna fordítani.