Öt másodperc a világ, avagy a jó sajtóanyag gyors hatást hoz

Nagyon fontos, hogy a sajtónak szánt levél minőségi legyen, mert ha nem az, akkor el sem fogja érni az újságírókat. Az újságírók nagyjából 5 másodperc alatt döntik el azt, hogy egyáltalán megnyitják-e az ügynökségektől kapott e-maileket, vagy rögtön a kukába dobják azokat a levél tárgya alapján. Éppen ezért már a levél tárgyában fel kell kelteni az újságíró érdeklődését.

[wp_ad_camp_1]

Öt másodperc a világ, avagy a jó sajtóanyag 5 másodperc alatt is felismerhető. Bővebben is olvashat erről az atpszovegiras.hu weboldalon. Persze ha az újságíró érdeklődését felkeltette az e-mail tárgya, még az sem garantálja azt, hogy végig fogja olvasni az e-mailt. Soha ne küldjük el a mondandóinkat Pdf formátumban, mert így nehezebb lesz felhasználni a  dokumentumot. A Word lehet ilyenkor a tökéletes megoldás, de ha magába a levélbe másolja be a szöveget, az sem rossz választás. A lényeg az, hogy a szövege legyen lényegre törő, rövid és frappáns, a helyesírásra pedig különös figyelmet kell fordítani.

Ha esetleg kérdések merülnének fel a szövegírással kapcsolatban, vagy igénybe venné szolgáltatásainkat, akkor erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a 30/445-9128 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az atpszovegiras.hu e-mail címre, és csapatunk minden kedves érdeklődő kérdésére azonnali választ ad majd. Amennyiben bővebben szeretne olvasni a sajtói szövegek írásáról, a helyesírás fontosságáról és arról, hogy hogyan kell frappáns e-mailt küldeni a sajtónak, akkor nem kell messzire mennie, keresse fel bátran weboldalunkat, az atpszovegiras.hu-t és itt mindent megtudhat majd erről a témáról, és árainkat is megtekintheti majd. Az sem mindegy persze, hogy milyen témával fordul a sajtóhoz, tehát ezen is érdemes előre elgondolkodni. Forduljon hozzánk bizalommal és mi segítünk!