Padlószőnyeg elérhető áron!

Padlószőnyegre minden halószobának, gyerekszobának és irodának is szüksége van, és az sem mindegy, hogy milyen szőnyeget választ, hiszen annak passzolnia kéne a bútorokkal vagy a fal színével ahhoz, hogy feldobja a helyiséget. Weboldalunkon, a szepszonyeg.hu-n csakis magas minőségű szőnyegeket vásárolhat, ráadásul van miből válogatni, hiszen kínálatunkban több száz különböző szőnyeg közül válogathat.

[wp_ad_camp_1]

Minőségi padlószőnyeg elérhető tehát weboldalunkon, a szepszonyeg.hu-n méghozzá kiemelkedően jó áron. Az Iringó Minőségi Nyírt padlószőnyeg 4 m széles, és tökéletes lehet például egy lányos szobába, vagy egy olyan hálószobába, ahol az ágynemű pink színű, hiszen a szőnyeg maga is pink. Ez a darab igazán romantikus, a hölgyek egyik kedvence. A szőnyeg finom tapintású és puha, így minden lépés kényelmes lehet rajta. Az Ignacia Minőségi Vastag Nyírt Padlószőnyeg meggypiros színben kapható, így ez egy igazán elegáns és meleg színű szőnyeg, amely egy sötétebb szobát is feldob. A szőnyeg kissé hivalkodó, ezért érdemes egy egyszerűbb bútorokkal ellátott szobába letenni, hogy ott ez legyen a szoba éke.

Padlószőnyeg

Padlószőnyeg

Az Izabella Fekete Shaggy szőnyeg szintén 4 m széles é nagyon vastag, dús, illetve hosszú szálú padlószőnyeg, amely bármelyik szobában nagyon esztétikus, vagy akár feldobhat egy egyszerűbb nappalit is. A szőnyeg nagyon magas minőségű, ráadásul maximális kényelmet biztosít dús szálának köszönhetően. Ez a darab 100% polipropilénből készült. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a szőnyegekről, mindenképp érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat a szepszonyeg.hu-t hiszen itt bővebb leírást talál. Kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@szepszonyeg.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 509 2418 telefonszámot és mi minden kérdésre válaszolunk.